Libnet.ro
UNICEF

16:15

IN VALOARE DE CINCI MILIOANE DE EURO Obligatiunile Patria Bank - tot mai aproape de listarea la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VALOARE DE CINCI MILIOANE DE EURO Obligatiunile Patria Bank - tot mai aproape de listarea la BVB

Consiliul de Administratie al Patria Bank PBK) a aprobat admiterea la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a obligatiunilor subordonate in suma totala de cinci milioane de euro, ce au fost vandute de banca la jumatatea lunii trecute, printr-un plasament privat, se arata intr-un raport al institutiei de credit remis, vineri, operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

CNAIR vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro pentru Autostrada Soarelui

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, anunta news. ro.

Aparatura de ultima generatie in valoare de 2,5 milioane de euro pentru dotarea Ambulatoriului

Ambulatoriul spitalului judetean de urgenta din Calarasi, modernizat in urma cu 7 ani cu 4,5 milioane de euro, va fi dotat cu aparatura de ultima generatie. La 2,5 milioane de euro se ridica valoarea proiectului prin care vor fi achizitionate echipamente medicale performante.

CNAIR: Servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Rusia: Alexei Navalnii, condamnat sa plateasca 1,2 milioane euro unei companii controlate de bucatarul lui Putin, Evgheni Prigojin

Un tribunal rus l-a condamnat luni pe principalul oponent al Kremlinului, Alexei Navalnii, si ONG-ul sau anti-coruptie la plata unor despagubiri de 88 de milioane de ruble circa 1,2 milioane euro) in favoarea unei societati controlate de un om de afaceri apropiat de Vladimir Putin, scrie AFP.

Blue Air a inregistrat un profit net de 3,4 milioane euro pentru anul financiar 2019

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri, a anuntat revenirea pe profit in cele 12 luni incheiate in 30 septembrie, inregistrand un profit de 3,4 milioane euro.

MINISTERUL DEZVOLTARII : Licitatie de aproape 36 milioane euro pentru cumpararea a 17 tramvaie

Ministerul Dezvoltarii Regionale a lansat o licitatie de 170 milioane lei 35,8 milioane euro), in vederea achizitionarii a 17 tramvaie pentru municipiul Craiova, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

INVESTITIE HIDROELECTRICA Prima noastra hidrocentrala cu comanda de la distanta - 50 milioane euro

Hidroelectrica a inugurat, ieri, prima hidrocentrala cu comanda de la distanta din tara noastra, investitie de 50 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )