Libnet.ro
UNICEF

18:15

MINISTERUL DEZVOLTARII : Licitatie de aproape 36 milioane euro pentru cumpararea a 17 tramvaie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL DEZVOLTARII : Licitatie de aproape 36 milioane euro pentru cumpararea a 17 tramvaie

Ministerul Dezvoltarii Regionale a lansat o licitatie de 170 milioane lei 35,8 milioane euro), in vederea achizitionarii a 17 tramvaie pentru municipiul Craiova, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP. continuă pe Ziarul Bursa

CONFERINTA FONDURILE EUROPENE SIMONA CURPAN, ADRBI: Avem o alocare de 300 milioane euro pentru eficienta energetica si mobilitate urbana

In actualul exercitiu financiar 2014-2020), spre deosebire de cel anterior 2007-2013), regiunea Bucuresti-Ilfov nu a avut o alocare pe toate axele programului Regio, intrucat, din punct de vedere statistic, este considerata ca fiind mai dezvoltata decat alte regiuni de la nivel national, a afirmat Simona Curpan, sef departament Promovare Regionala si Investitii, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov ADRBI).

Ambulatoriul Spitalului din Cugir va fi dotat cu echipamente moderne in valoare de aproape 3 milioane de euro

Primaria Cugir implemnteaza un nou proiect privind cresterea calitatii actului medical la Spitalul Orasenesc. Nou contract vine dupa un an si jumatate de la semnarea contractului de finantare pentru reabilitarea Sectiei Maternitate si Pediatrie.

CNAIR vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro pentru Autostrada Soarelui

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, anunta news. ro.

Romania cheltuie LUNAR aproape 10 MILIOANE DE EURO cu AJUTOARELE SOCIALE

Romania cheltuie lunar aproape 10 milioane de euro cu ajutoarele sociale. Conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), in luna septembrie, statul roman a.

CNAIR vrea sa achizitioneze servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 m.

CNAIR: Servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Ministerul Transporturilor a aprobat cererea de finantare pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Ministerul Transporturilor, in calitate de Organism Intermediar pentru Transport, a aprobat la data .

Cine este omul de afaceri care a platit un milion de euro pentru un loc de parcare. Motivul real pentru care a oferit o suma atat de mare

Intr-o piata economica libera, oricine poate face atat de multi bani pe cat isi doreste, este unul dintre principiile afaceristilor care ii urca in clasamentul celor mai avuti locuitori ai planetei. Fiecare traieste la nivel pe care il are, insa putini s-ar astepta ca, fie el si om de afaceri, sa plateasca un milion de .

MIAHELA TOADER: Romania are o rata de absorbtie de aproape 33% in actualul exercitiu financiar

ACTUALIZARE - Florian Marin, expert fonduri europene: Diferenta dintre rata de contractare a fondurilor europene si cea de absorbtie este foarte ingrijoratoare ----- *ACTUALIZARE - Simona Curpan, ADRBI: in actualul exercitiu financiar, avem o alocare de 300 milioane euro pentru eficienta energetica si mobilitate urbana ----- *ACTUALIZARE - Stere Farmache, Fondul Roman de Contragarantare: Cofinantarea poate genera bariere si implicatii suplimentare pentru beneficiar ----- *ACTUALIZARE - Paula Pirvanescu, Secretar de Stat, MMACA: Antreprenorii romani trebuie sa ia legatura cu atasatii comerciali.

MIHAELA TOADER: Romania are o rata de absorbtie de aproape 33% in actualul exercitiu financiar

ACTUALIZARE - Florian Marin, expert fonduri europene: Diferenta dintre rata de contractare a fondurilor europene si cea de absorbtie este foarte ingrijoratoare ----- *ACTUALIZARE - Simona Curpan, ADRBI: in actualul exercitiu financiar, avem o alocare de 300 milioane euro pentru eficienta energetica si mobilitate urbana ----- *ACTUALIZARE - Stere Farmache, Fondul Roman de Contragarantare: Cofinantarea poate genera bariere si complicatii suplimentare pentru beneficiar ----- *ACTUALIZARE - Paula Pirvanescu, Secretar de Stat, MMACA: Antreprenorii romani trebuie sa ia legatura cu atasatii comerciali.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )