Libnet.ro
UNICEF

22:00

LUDOVIC ORBAN: Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica

Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica, iar autoritatile trebuie sa fie un partener si un sustinator al acestuia, nu un creator de obstacole, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: in procesul de dezvoltare economica, ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca

Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica, iar autoritatile trebuie sa fie un partener si un sustinator al acestuia si nu un creator de obstacole, a declarat luni premierul Ludovic Orban, la Forumul Capitalului Romanesc, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban, declaratie incredibila. Ce cuvant a folosit cand s-a referit la autoritatile locale

Declaratie incredibila a premierului Ludovic Orban la Forumul Capitalului Romanesc. Acesta a folosit un cuvant vulgar, in momentul in care s-a referit la autoritatile locale in contextul colectarii selective a gunoiul, subliniind ca acestea nu au cojones.

Ludovic Orban: Trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita, mai ales ca primesc si sporuri. Salariile din sistemul de stat sunt mult mai mari decat cele din domeniul privat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca vor exista taieri de bugete in 2020 si ca trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita. Este cunsocut faptul ca salariile din.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

LUDOVIC ORBAN: Daca parlamentarii resping legea de abilitare, putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Daca Parlamentul va respinge proiectul de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

LUDOVIC ORBAN: Putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, daca Parlamentul va respinge proiectul prin care se vor emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

LUDOVIC ORBAN: Nu este corect sa platesti indemnizatiile pentru primari

Plata pensiilor speciale catre primari nu este corecta si se asteapta decizia Curtii Constitutionale privind aceasta ordonanta, a afirmat luni, prim-ministrul Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu este corect sa platim pensii speciale pentru primari

Plata pensiilor speciale catre primari nu este corecta si se asteapta decizia Curtii Constitutionale privind aceasta ordonanta, a afirmat luni, prim-ministrul Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget.

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )