Libnet.ro
UNICEF

21:45

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat luni vicepresedintele Gabriel Zetea. in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pentru bugetul pe 2020, PSD se va limita la a contesta actul la Curtea Constitutionala.

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget, pe 23 decembrie: Ingheata indemnizatiile demnitarilor si reduce subventia pentru partide

Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului pentru 2020. Cabinetul Orban va veni cu asumarea in Parlament pe 23 decembrie, a precizat premierul, potrivit Ziare. com .

GABRIEL ZETEA: PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pe modificarea legislatiei

Partidul Social Democrat va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea legislatiei electorale, a declarat luni vicepresedintele in conducerea colectiva interimara a PSD, Gabriel Zetea, potrivit News. ro.

UPDATE Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 decembrie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban la finalul sedintei conducerii PNL.

LUDOVIC ORBAN: Nu vom ramane datori

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii, informeaza Agerpres. ro.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul din 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 de.

PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pe 2020. Anuntul facut de Marius Budai

Partidul Social Democrat PSD) va demara procedura de strangere de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura, in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului de stat pe 2020, a anuntat, vineri, fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budai.

Ludovic Orban a anuntat termenul-limita! Masura extrema pentru adoptarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este vitala adoptarea legii bugetului de stat pana pe 31 decem.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )