Libnet.ro
UNICEF

01:05

Semne bune. O companie aeriana redeschide o baza din Romania si pregateste reluarea zborurilor

Adevărul Adevărul,
Semne bune. O companie aeriana redeschide o baza din Romania si pregateste reluarea zborurilor

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat astazi ca este pregatita sa-si redeschida baza de la Timisoara incepand cu 1 mai 2020 si masurile aferente pentru sanatatea si binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in si la bord. continuă pe Adevărul

O companie aeriana refuza sa zboare cu scaunele din mijloc fara pasageri

In ciuda pierderilor uriase pe care le au din cauza restrictiilor de circulatie, o companie aeriana a anuntat ca refuza sa efectueze zborurile, daca va fi obligata sa-si tina goale scaunele din mijloc, pentru pastrarea distantei sociale.

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Actele au fost deja semnate

Metroul din Bucuresti a fost inaugurat de Ceausescu pe 19 decembrie 1979, a urmat apoi si integrarea cu transportul de suprafata, iar acum din spate vine si un al doilea oras din Romania care se va mandri in viitorul apropiat tot cu acest sistem de transport. Al doilea oras din Romania care va avea metrou .

De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania

Un tanar de 26 de ani a murit in aceiasi zi in care a si fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. Tragedia a avut loc in urma cu doua zile, intr-un spital din Judetul Mures. De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania Toata .

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Papa Francisc insoteste cu rugaciunea si caritatea bolnavii de Covid-19 din Romania, anunta Vatican News. in mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

Digi |RCS-RDS are o surpriza pentru clienti: are legatura directa cu reteaua 5G din Romania

Digi |RCS-RDS si-a anuntat reteaua 5G in 2019. intre timp, autoritatile din Romania au tot amanat licitatia oficiala, dar operatorul si-a vazut de treaba. Acum, are o surpriza pentru.

ARB: Bancile din Romania au solutionat peste 65% dintre solicitarile primite de la clienti

Bancile din Romania au solutionat deja peste 65% din cele aproximativ 270. 000 de solicitari primite de la clientii persoane fizice si juridice pentru suspendarea obligatiilor de plata lunare din contractele de credit incheiate cu acestea, totalizand astfel 175. 000 de solutionari, restul fiind in curs de procesare, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), remis, astazi, Redactiei noastre.

Simona Halep despre situatia din Romania: Este de speriat

Intr-un interviu acordat postului american CNN jucatoarea Simona Halep a vorbit despre cum se vede pandemia de coronavirus din Romania.

FOTOGALERIE Cum arata prima strada inteligenta din Romania

Prima strada smart din Romania se construieste la Cluj-Napoca, iar lucrarile sunt pe ultima suta de metri, termenul de finalizare fiind 15 mai, a anuntat primarul Emil Boc pe pagina de Facebook. Strada va avea mobilier urban modern, ce permite incarcarea telefoanelor mobile sau tabletelor prin porturi USB, doua statii de incarcare rapida pentru masini electrice, iluminat inteligent, iar mijloacele de transport nemotorizate au prioritate.

Vlad Voiculescu: ONG-urile din Romania au strans 20 de milioane de euro pentru a ajuta spitalele in criza coronavirusului

ONG-urile din Romania au strans din donatii si sponsorizari aproximativ 20 de milioane de euro pentru a sprijini spitalele cu echipamente de protectie si aparatura in criza coronavirusului, a anuntat miercuri Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii si fondatorul Asociatiei Magic. Vlad Voiculescu a facut publica aceasta cifra dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a plans recent ca pana in acest punct, Guvernul, alaturi de presedintele Iohannis, au gestionat singuri criza. ) Din pacate, ajutorul din comunitate, inclusiv prin aportul entitatilor neguvernamentale, a fost firav.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )