Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep despre situatia din Romania: Este de speriat

Online Sport Online Sport,
Simona Halep despre situatia din Romania: Este de speriat

Intr-un interviu acordat postului american CNN jucatoarea Simona Halep a vorbit despre cum se vede pandemia de coronavirus din Romania. continuă pe Online Sport

Simona Halep, despre pandemia de coronavirus: Nu am iesit deloc. Este dificil sa stau atat fara tenis

Simona Halep spune ca aceasta este cea mai grea perioada din cariera sa: Este dificil sa stau atat fara tenis.

Simona Halep a vorbit la CNN despre cum vede izolarea din Romania si cand spera sa revina pe terenul de tenis

Simona Halep a stat de vorba cu jurnalistii de la CNN, campioana de la Wimbledon atingand subiecte precum izolarea din Romania sau momentul cand s-ar putea reveni pe terenul de joc.

Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna!

Simona Halep, locul 2 WTA, se afla in autoizolare de mai bine de o luna. Campioana noastra a marturisit ce face din cand in cand. Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna! Criza sanitara a dus la unele masuri la care multi dintre noi nu s-ar .

Simona Halep, rugata sa-i transmita La multi ani unei fete din Anglia, care iubeste tenisul

Un barbat din Anglia a rugat-o pe Simona Halep sa ii ureze fetei sale La multi ani. Barbatul a postat pe retelele de socializare si doua clipuri video cu fetita in timp ce joaca tenis. Trevor Marshall i-a cerut aceeasi favoare si lui Andy Murray, potrivit Mediafax.

Sport News: Simona Halep si Petra Kvitova se opun planurilor lui Rafael Nadal si Novak Djokovic

Circuitele de tenis sunt suspendate pentru o perioada nedefinita si lunga pauza se va prelungi inca luni bune pana va reveni tenisul. Exista insa posibilitatea de a se juca cu tribunele goale in scurt timp. Dar Simona Halep si Petra Kvitova se opun ideii de a juca fara prezenta fanilor.

Ce folosea Gigi Becali in fiecare zi. Costa 5000 de euro: Nici nu stiau barbatii din Romania de asa ceva

Gigi Becali nu este pasionat doar de fotbal si nu are inclinatii doar spre religie. Finantatorul FCSB a marturisit ce pasiune costisitoare si cum a renuntat la ea in aceasta perioada. Ce folosea Gigi Becali in fiecare zi. Costa 5000 de euro. Nici nu stiau barbatii din Romania de asa ceva Nimic nu pare a .

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Papa Francisc insoteste cu rugaciunea si caritatea bolnavii de Covid-19 din Romania, anunta Vatican News. in mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private .

Judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari. Vezi harta

Cele mai multe cazuri de infectii cu coronavirus au fost raportate in Suceava si Bucuresti. Printre judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari se afla judete precum Olt, Buzau sau Gorj, potrivit ultimelor date oficiale puse la dispozitie de autoritati. Pana in prezent, au fost raportate la nivel national un numar de .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )