Libnet.ro
UNICEF

16:45

STUDIU NEW YORK TIMES Bancile europene - pregatite pentru o criza, dar nu pentru coronacriza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU NEW YORK TIMES Bancile europene - pregatite pentru o criza, dar nu pentru coronacriza

Impactul financiar al pandemiei de coronavirus va depasi cele mai severe scenarii pregatite pentru testarea la stres a institutiilor financiare, amenintand cu o criza a creditului. continuă pe Ziarul Bursa

Cu morgile si pompele funebre suprasolicitate, New York-ul cauta solutii Un ales local vorbeste chiar despre inmormantari temporare in parc

In orasul New York, care isi consolideaza statutul de centru al pandemiei cu coronavirus din Statele Unite, incepe sa se ridice un semn de intrebare cu privire la soarta mortilor, care sunt in fiecare zi mai multi. A fost formulata chiar si posibilitatea inmormantarilor temporare in parc, pentru a elibera firmele de pompe funebre, relateaza AFP.

New York: Un tigru de la Zoo a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Un tigru de la Gradina Zoologica din Bronx, New York, este infectat cu coronavirus, a spus institutia duminica. Felina ar fi luat virusul de la un ingrijitor infectat, dar fara simptome la acea vreme, potrivit AFP.

Scolile din New York inlocuiesc Zoom cu alta aplicatie, din cauza problemelor de securitate a lectiilor online

Scolile din New York renunta la Zoom din cauza unor probleme de securitate a lectiilor transmise online si vor folosi o alta aplicatie de comunicatii video pe internet, in timpul inchiderii unitatilor de invatamant pentru prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19.

Pandemia Covid 19. Peste 10.000 de morti in SUA. New York ia in calcul inmormantarile temporare pe Insula Hart

In Statele Unite, pandemia de coronavirus se raspandeste extrem de agresiv, New York fiind epicentrul. Primarul Bill de Blasio a declarat ca autoritatile au pregatit planuri de urgenta in cazul in care morgile din oras nu mai fac fata numarului mare de victime ale COVID-19. O catedrala din New York va fi folosita ca spital de campanie. Numarul mortilor l-a depasit pe cel din ultimele sase razboie.

Coronavirus SUA: Numar record de decese marti in New York - 731

Statul New York a inregistrat marti cel mai mare numar de decese in 24 de ore, respectiv 731, cu peste 130 de mai multe morti comparativ cu o zi inainte, a anuntat guvernatorul Cuomo, relateaza Reuters.

Evreii ultrareligiosi care au inspirat filmul Unorthodox, difuzat de Netflix, se trag din Romania. Cum au ajuns tocmai in New York

Lansata recent de Netflix, miniseria Unorthodox spune povestea lui Esty, o fata care fuge dintr-o comunitate de evrei ultraortodocsi din Brooklyn, New York. in film sunt suprapuse doua lumi: una a evreilor hasiditi care traiesc in comunitati inchise, cu reguli vechi si extrem de stricte, si cea moderna si toleranta a Berlinului din zilele noastre.

Peste 10.000 de decese in SUA din cauza COVID-19. Guvernatorul statului New York a prelungit masurile de izolare

Guvernatorul statului New York, epicentrul epidemiei de Covid-19 in SUA, a anuntat luni ca prelungeste pana la 29 aprilie masurile de izolare care impun inchiderea scolilor si a tuturor activitatilor neesentiale. Numarul deceselor in Statele Unite din cauza Covid-19 a ajuns luni la 10. 000, potrivit unui bilant Reuters.

Morti de coronavirus ingropati in parcurile din New York: Nu mai e loc in morgi si spitale

Autoritatile din New York au anuntat ca victimele pandemiei de coronavirus vor fi inmormantate temporar in parcuri din cauza aglomerarii din morgi si din spitale.

Un tigru de la o gradina zoologica din New York a fost infectat cu noul coronavirus. De la cine a luat virusul

Un tigru malaezian in varsta de 4 ani de la gradina zoologica din Bronx, New York, a fost testat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Felina ar fi luat virusul de la un ingrijitor infectat la randul lui,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )