Libnet.ro
UNICEF

17:15

Morti de coronavirus ingropati in parcurile din New York: Nu mai e loc in morgi si spitale

Antena3 Antena3,
Morti de coronavirus ingropati in parcurile din New York: Nu mai e loc in morgi si spitale

Autoritatile din New York au anuntat ca victimele pandemiei de coronavirus vor fi inmormantate temporar in parcuri din cauza aglomerarii din morgi si din spitale. continuă pe Antena3

Scolile din New York inlocuiesc Zoom cu alta aplicatie, din cauza problemelor de securitate a lectiilor online

Scolile din New York renunta la Zoom din cauza unor probleme de securitate a lectiilor transmise online si vor folosi o alta aplicatie de comunicatii video pe internet, in timpul inchiderii unitatilor de invatamant pentru prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19.

New York: Un tigru de la Zoo a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Un tigru de la Gradina Zoologica din Bronx, New York, este infectat cu coronavirus, a spus institutia duminica. Felina ar fi luat virusul de la un ingrijitor infectat, dar fara simptome la acea vreme, potrivit AFP.

Un tigru de la o gradina zoologica din New York a fost infectat cu noul coronavirus. De la cine a luat virusul

Un tigru malaezian in varsta de 4 ani de la gradina zoologica din Bronx, New York, a fost testat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Felina ar fi luat virusul de la un ingrijitor infectat la randul lui,.

Peste 10.000 de decese in SUA din cauza COVID-19. Guvernatorul statului New York a prelungit masurile de izolare

Guvernatorul statului New York, epicentrul epidemiei de Covid-19 in SUA, a anuntat luni ca prelungeste pana la 29 aprilie masurile de izolare care impun inchiderea scolilor si a tuturor activitatilor neesentiale. Numarul deceselor in Statele Unite din cauza Covid-19 a ajuns luni la 10. 000, potrivit unui bilant Reuters.

Un tigru de la ZOO - infectat cu coronavirus. Si alte animale prezinta simptome

Nadia, un tigru de la Gradina Zoologica Bronx, din New York, a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. Din primele informatii, se pare ca femela a contractat virusul de la o angajata.

Coronavirus: Cadrele medicale din Ungaria vor primi un bonus de aproape 1.400 de euro in acest an

Cadrele medicale din Ungaria vor primi cate un bonus de 500. 000 de forinti 1. 380 euro) in acest an, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban, in interventia sa saptamanala la postul Radio Kossuth, scrie Agerpres, citand MTI.

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )