Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania si Bulgaria sunt europenii care vor cel mai mult ca Statul sa acorde o mai mare atentie imbatranirii populatiei (raport)

Hotnews Hotnews,
 Romania si Bulgaria sunt europenii care vor cel mai mult ca Statul sa acorde o mai mare atentie imbatranirii populatiei (raport)

Marina P. este o vaduva pensionara din nord-vestul tarii, avand ambii copii stabiliti in strainatate. Nu vrea sa se mute la ei atunci cand va imbatrani, ca sa nu-i incurce. Planul ei e sa se mute la un camin de batrani administrat privat, caruia sa ii lase apartamentul ei mic, plus pensia amarata pe care i-o da Statul, iar oamenii de acolo sa o ingrijeasca ca si cum ar ingriji-o ai ei. Partea proasta e ca in Romania aceste camine nu sunt decat foarte putine. continuă pe Hotnews

Romanii si bulgarii sunt europenii care vor cel mai mult ca Statul sa acorde o mai mare atentie imbatranirii populatiei (raport)

Marina P. este o vaduva pensionara din nord-vestul tarii, avand ambii copii stabiliti in strainatate. Nu vrea sa se mute la ei atunci cand va imbatrani, ca sa nu-i incurce. Planul ei e sa se mute la un camin de batrani administrat privat, caruia sa ii lase apartamentul ei mic, plus pensia amarata pe care i-o da Statul, iar oamenii de acolo sa o ingrijeasca ca si cum ar ingriji-o ai ei. Partea proasta e ca in Romania aceste camine nu sunt decat foarte putine.

Kika pleaca din Romania. Cine sunt austriecii care vor concura IKEA in Bucuresti

Retailerul austriac XXXLutz, prezent si in Romania cu brandul Momax, va prelua 22 de magazine Kika din Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania, de la grupul Signa. Kika are in Romania doua magazine, ambele in Capitala.

Bugetul UE - cine plateste cel mai mult si cine primeste mai multi bani

Polonia a fost cel mai mare beneficiar net al bugetului UE adica a primit mai mult decat a dat), urmata de Grecia, Romania, Ungaria si Portugalia, potrivit Dnevnik, citata de Rador. Marea Britanie are o contributie neta la bugetul UE. Cu alte cuvinte, contribuie mai mult decat primeste inapoi. in 2017, alte noua tari au avut o contributie neta.

TIFF 2019. EducaTIFF: cel mai complex program de pana acum, pentru copii, adolescenti, parinti si profesori!

Copii, tineri, parinti, bunici si cadre didactice sunt asteptati, incepand cu 31 mai, la o noua editie EducaTIFF, programul de educatie cinematografica al Festivalului International de Film Transilvania.

Evenimentul auto al anului: a lansat cel mai puternic model! Imagini SPECTACULOASE: bolidul are 1.000 de cai putere si poate atinge 340 de kilometri pe ora (FOTO, VIDEO)

A lansat, miercuri, cel mai asteptat autoturism al anului. Este vorba despre un model hibrid de automobil de lux, 4WD SF90 Stradale, care poate circula in liniste pe strazile oraselor datorita energiei.

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

Saber Guardian 2019, cel mai mare exercitiu militar multinational al anului: Afluirea convoaielor militare spre poligoanele de instructie

Peste 8. 000 de militari din sase tari Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Romania, Ungaria si Statele Unite ale Americii) vor participa, in perioada 3-24 iunie, la exercitiul multinational Saber.

Ce RESTRICTII de trafic vor exista in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc

In Bucuresti va functiona un plan integrat de securitate de cel mai inalt grad, considerat ca fiind unul identic cu cel intalnit la o vizita a presedintelui Statelor Unite, se arataintr-un comunicat de.

Oferte eMAG pentru OnePlus 7. Cat dai pe cel mai tare telefon chinezesc

Daca esti in cautare de oferte eMAG, ei bine, azi e o zi norocoasa. OnePlus 7 Pro e unul dintre cele mai laudate telefoane. De acum e si in Romania, iar pretul s-ar putea sa fie cel care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )