Libnet.ro
UNICEF

14:30

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Hotnews Hotnews,
 SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

De-a lungul anilor, am vazut multe smartphone-uri care se laudau cu performanta de a oferi cel mai ridicat grad de securitate al datelor. Bittium Tough Mobile 2 este doar cel mai recent dintre.

E oficial. Acesta este cel mai bun motor din lume

V8 biturbo de 3,9 litri a castigat pentru al patrulea an consecutiv titlul de Motorul Anului, acordat de Revista Engine Technology International. Dezvolta 670 de cai-putere si este prezent pe 488 GTB, 488 .

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

Digi24: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania: Am plecat de la un carton

Inainte de a deveni cunoscut pe scena politica, Liviu Dragnea a fost ani buni antreprenor. A inceput de jos, a facut afaceri cu negustorii din Teleorman, dupa care si-a deschis un bar. La sase ani de la Revolutie, era deja unul dintre cei mai instariti oameni din judet. Oamenii locului spun ca cei mai multi bani i-a facut in cei 12 ani cat a fost angajat al statului.

Dinamovistul Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat statisticile pentru sezonul 2018/2019 in Liga 1 Betano, iar mijlocasul dinamovist Dan Nistor este jucatorul cu cele mai multe pase decisive.

Bose a reinventat cele mai bune casti din lume: de ce sunt speciale

Bose face o treaba foarte buna in domeniul solutiilor audio de cateva deceni, iar in ultima perioada, a dominat piata castilor cu anulare a zgomotului de fond prin intermediul seriei Quiet.

Cel mai profitabil meci din istorie se joaca in barajul de promovare in Premier League: Care sunt sumele astronomice la care poate ajunge castigatoarea

Nu e finala Champions League, nu e titlul de campioana in Spania sau Anglia, ci e meciul de promovare in Premier League dintre Aston Villa si Derby County. Acesta este meciul care va fi cel mai profitabil din.

Subiectele zilei: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania; Viata de dupa gratii a lui Liviu Dragnea; Spitalul Colentina repara instalatiile electrice cu o firma neautorizata, care comercializeaza lem

Profilul alegatorilor care au produs noua paradigma politica a Romaniei: trei partide umar la umar. Spre deosebire de. Un medic si-a donat salariul, dupa mesajul deputatului Radulescu. Nu plec din tara. Un medic dermatolog din Targu-Mures si-a donat salariul, dupa ce.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )