Libnet.ro
UNICEF

23:00

DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Carbochim - venituri in scadere cu 11%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI Carbochim - venituri in scadere cu 11%

Carbochim Cluj CBC) a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, venituri totale de 7,95 milioane de lei, in scadere cu 10,77% fata de cele aferente primului trimestru din 2019, in timp ce profitul net s-a apreciat cu 23,29%, pana la 0,23 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de materiale abrazive remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 9,4%

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,4%, respectiv cu 7,5%, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Studentii din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, se intorc la cursuri dupa aproape trei luni de carantina

Studentii din Wuhan, China se intorc la cursuri, dupa aprope trei luni in care au stat acasa. Acestia vor purta masti si vor pastra distantarea sociala.

Grupul MOL a raportat un pierdere neta de 152 de milioane de dolari

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni ale anului, o pierdere neta de 152 de milioane de dolari, in timp ce cheltuielile de capital au fost reduse cu peste 25%, arata rezultatele financiare ale companiei, publicate joi.

Grupul MOL a raportat o pierdere neta de 152 de milioane de dolari

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni ale anului, o pierdere neta de 152 de milioane de dolari, in timp ce cheltuielile de capital au fost reduse cu peste 25%, arata rezultatele financiare ale companiei, publicate joi.

Guvernul va creste cu siguranta pensiile, sustine premierul

Guvernul va creste cu siguranta pensiile, decizia urmand sa fie luata in functie de raportul privind starea economiei si starea bugetului dupa primele sase luni ale anului si de prognoze, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Primele date oficiale ale Statisticii privind consumul: crestere de peste 9% pe primele 3 luni

Vanzarile din comertul cu amanuntul- un bun indicator in privinta dinamicii consumului privat- au crescut in luna martie fata de februarie cu 5%, iar in primele 3 luni din 2020 cu 9,4% fata de primul trimestru din 2019), potrivit primelor date oficiale transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Masuratorile INS surprind impactul crizei COVID-19 si a masurilor luate de autoritati ca urmare a decretarii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei incepand cu 16 martie 2020. in martie, vanzarile de alimente au urcat cu 12,3%, iar cele de produse nealimentare au inregistrat usoare scaderi.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,49%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,49% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 2,49%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,49%, de la 2,50% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,50%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,50% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,50%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,50% valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )