Libnet.ro
UNICEF

16:30

Efectul Viorica Dancila: Forumul de Afaceri Romania Iordania, anulat

Hotnews Hotnews,
 Efectul Viorica Dancila: Forumul de Afaceri Romania Iordania, anulat

Forumul de Afaceri Romania Iordania, programat pentru marti, 26 martie , nu va mai avea loc, ca urmare a faptului ca intreaga delegatie a Regatului Hasemit al Iordaniei si-a anulat vizita oficiala in Romania, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR). Aceasta anulare a vizitei are la baza declaratiile premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei la Ierusalim. continuă pe Hotnews

TURCAN (PNL): Viorica Dancila trebuie sa-si dea demisia imediat

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, astazi, ca anularea vizitei regelui Iordaniei in Romania, dupa anuntul premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei Israelului, este de o gravitate maxima.

Viorica Dancila, intalnire cu mari companii americane. Ce au DISCUTAT cele doua parti (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intalnire cu reprezentanti ai companiilor americane care au investitii in Romania, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in Washington DC. , se arata intr-un.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington: Declaratia presedintelui Iohannis nu a facut decat sa ma dezamageasca

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Declaratia lui Iohannis ma dezamageste, opinia mea este ca trebuie sa facem acest pas

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Benjamin Netanyahu, despre mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: O felicit pe prietena mea Viorica Dancila, pentru anuntul facut

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a felicitat-o duminica pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-un mesaj publicat pe.

Premierul israelian Benyamin Netanyahu: O felicit pe prietena mea, Viorica Dancila, pentru decizia mutarii ambasadei la Ierusalim

Premierul Benyamin Netanyahu o felicitat-o, intr-o postare pe Twitter, pe Viorica Dancila pentru anuntul referitor la mutarea ambasadei romane la Ierusalim. O felicit pe prietena mea, premierul Romaniei.

Viorica Dancila, GAFA in vizita din SUA: Ce cuvant i-a dat batai de cap (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa. Aflata in Statele Unite, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), sefa Guvernului a pronuntat Champ David in loc de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )