Libnet.ro
UNICEF

11:15

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Solicitam demisia premierului Viorica Vasilica Dancila dupa noua gafa monumentala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila. Partidul National Liberal solicita demisia premierului Vasilica Viorica Dancila dupa noua.

Ludovic Orban: Solicitam demisia premierului Viorica Vasilica Dancila dupa noua gafa monumentala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea gafa nu s-ar mai fi facut.

Orban: Solicitam demisia Vioricai Dancila! A facut o declaratie pe un subiect extrem de delicat, desi nu avea nicio calitate. Imaginea Romaniei va fi profund afectata (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca Partidul National Liberal ii solicita demisia Vioricai Dancila din functia de prim-ministru al Romaniei, ca urmare a scandalului international declansat de afirmatiile acesteia.

TURCAN (PNL): Viorica Dancila trebuie sa-si dea demisia imediat

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, astazi, ca anularea vizitei regelui Iordaniei in Romania, dupa anuntul premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei Israelului, este de o gravitate maxima.

Efectul Viorica Dancila: Forumul de Afaceri Romania Iordania, anulat

Forumul de Afaceri Romania Iordania, programat pentru marti, 26 martie , nu va mai avea loc, ca urmare a faptului ca intreaga delegatie a Regatului Hasemit al Iordaniei si-a anulat vizita oficiala in Romania, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR). Aceasta anulare a vizitei are la baza declaratiile premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei la Ierusalim.

Soc! Iohannis pare ca s-a indragostit de Viorica Dancila

Oana Zamfir si Adrian Ursu au analizat vineri, la Exces de putere, un comunicat halucinant al Presedintiei legat de realizarile Guvernului si ale premierului Viorica Dancila cu ocazia Presedintiei Romaniei la.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Tot mai multi conservatorii ii cer demisia premierului britanic Theresa May pentru modul in care a gestionat Brexit-ul, potrivit The Telegraph. Mesajul i-a fost transmis premierului britanic de catre unul dintre seniorii conservatorilor, Graham Brady, presedintele comitetului 1922.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )