Libnet.ro
UNICEF

08:00

Proiectul de buget pentru anul viitor, dezbatut astazi in plenul reunit al Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Proiectul de buget pentru anul viitor, dezbatut astazi in plenul reunit al Parlamentului

Plenul reunit al Parlamentului incepe astazi dezbaterea proiectului de buget de stat si a proiectului bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2018, dupa ce vineri a fost adoptat in Comisiile reunite de buget - finante ale Parlamentului, cu 17 voturi pentru si 14 impotriva. Conform calendarului dezbaterilor, votul final este programat intr-o sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in 21 decembrie. continuă pe Adevărul

Premierul Mihai Tudose prevede o crestere economica de 5% pentru anul 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat astazi, in plenul reunit al Parlamentului, ca viziunea bugetului de stat pe anul 2018 nu este una noua, ci este aceea pe baza careia PSD sa castige alegerile parlamentare in 2016, el subliniind ca guvernanti nu vor ceda niciun centimetru in atingerea obiectivelor propuse.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei

Lantul de magazine Profi si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei si va ajunge la 900 de unitati

Profi Rom Food SRL, compania care administreaza reteaua magazinelor Profi, si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Pana in septembrie anul viitor trebuie sa avem proiectul Legii Educatiei Nationale

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus ca pana anul viitor vom avea in Parlament proietul Legii Educatiei Nationale. Prin programul de guvernare si prin toate declaratiile publice am.

Presedintele executiv al PSD sustine ca se poate face un referendum privind trecerea la monarhie: Posibil chiar anul viitor

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a declarat luni ca s-ar putea organiza un referendum privind trecerea la monarhie in Romania, ca urmare a simpatiei aratate la moartea Regelui Mihai, afirmand ca este normal ca poporul sa fie intrebat daca isi doreste acest lucru. Intrebat daca s-ar putea organiza anul viitor, Badalu a precizat ca totul este posibil, adaugand ca aceasta intrebare poate fi pusa atunci cand se face referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie.

ATP: Rafael Nadal va juca mai putin in 2018 - Liderul mondial va participa la 18 turnee anul viitor

Rafael Nadal liderul ierarhiei ATP) va participa anul viitor la 18 turnee, cu doua mai putin decat in 2017, informeaza Marca. Astfel, ibericul va renunta la competitiile de la Rotterdam 12-18 februarie) si Basel 20-28 octombrie).

Premierul Mihai Tudose prevedere o crestere economica de 5% pentru anul 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat astzi, in plenul reunit al Parlamentului, ca viziunea bugetului de stat pe anul 2018 nu este una noua, ci este aceea pe baza careia PSD sa castige alegerile parlamentare in 2016, el subliniind ca guvernanti nu vor ceda niciun centimetru in atingerea obiectivelor propuse.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )