Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul Mihai Tudose prevede o crestere economica de 5% pentru anul 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Mihai Tudose prevede o crestere economica de 5% pentru anul 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat astazi, in plenul reunit al Parlamentului, ca viziunea bugetului de stat pe anul 2018 nu este una noua, ci este aceea pe baza careia PSD sa castige alegerile parlamentare in 2016, el subliniind ca guvernanti nu vor ceda niciun centimetru in atingerea obiectivelor propuse. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Mihai Tudose prevedere o crestere economica de 5% pentru anul 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat astzi, in plenul reunit al Parlamentului, ca viziunea bugetului de stat pe anul 2018 nu este una noua, ci este aceea pe baza careia PSD sa castige alegerile parlamentare in 2016, el subliniind ca guvernanti nu vor ceda niciun centimetru in atingerea obiectivelor propuse.

Proiectul legii bugetului pe 2018 - adoptat pe articole in plenul Parlamentului

ACTUALIZARE 17:35 Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2018 a fost astazi adoptat pe articole, in plenul comun al Parlamentului. *Premierul Mihai Tudose prevede o crestere economica de 5% pentru anul 2018.

Mihai Tudose, mesaj ferm pe tema revenirii la monarhie

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca el este republican, raspunzand astfel unei intrebari referitoare la posibilitatea organizarii unui referendum pe tema monarhiei, in contextul afirmatiei pr.

Expert-Grup: Anul 2018 va aduce o crestere economica, insa lenta si pe fundalul unor riscuri

In 2018, economia moldoveneasca ar putea inregistra o crestere de 4%. Este constatarea expertilor Centrului Analitic Independent Expert-Grup, facuta in cadrul celei de-a XVII-a editii a conferintei economice MEGA. Potrivit lor, ipoteza cresterii economice de anul viitor s-ar baza pe cresterea productiei agricole, continuarea suportului bugetar extern si cresterea consumului populatiei, transmite IPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )