Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primul operator aerian intrat in faliment din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Primul operator aerian intrat in faliment din cauza coronavirusului

Operatorul aerian regional Flybe din Marea Britanie a anuntat joi ca a fost plasat sub administrare speciala, fiind afectat de scaderea numarului de clienti din cauza epidemiei de coronavirus Covid-19), transmit DPA si Reuters. continuă pe Adevărul

Prima companie aeriana care intra in faliment din cauza coronavirusului

Frica de coronavirus incepe sa faca ravagii si printre transportatorii aerieni, o companie intrand deja in faliment din cauza cererii tot mai mici de calatorii.

Dragos Anastasiu: Un turist care cumparase o vacanta la Sovata a cerut agentiei banii inapoi, din cauza coronavirusului

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care a construit afaceri importante in turism si transporturi, spune ca nu a auzit de cazuri de agentii de turism din Romania care sa fie in pericol de faliment din cauza retragerii unor turisti pe fondul panicii create de noul coronavirus COVID-19, dar face apel la populatie sa nu intre in isteria mondiala.

Raed Arafat, despre posibilitatea inchiderii Timisoarei din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune in discutie

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a spus ca in momentul de fata nu se poate pune problema ca in tara noastra sa fie inchis vreun oras din cauza coronavirusului.

Cupa Italiei: Partida Napoli vs Inter, amanata din cauza coronavirusului

Meciul Napoli vs Inter, programat joi, in returul semifinalelor Cupei Italiei, a fost amanat din cauza coronavirusului. Decizia a fost luata de prefectura orasului Napoli.

Cursurile de la UMF Cluj, suspendate din cauza CORONAVIRUSULUI: Studentii vor invata prin platforme online

Cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj Iuliu Hatieganu au fost suspendate din cauza coronavirusului. Conducerea UMF Cluj anunta ca, in urmatoarele doua saptamani, studentii vor inv.

VIDEO James Bond poate astepta: Lansarea filmului No time to die, amanata pentru luna noiembrie, din cauza coronavirusului

Fanii James Bond vor trebui sa astepte lansarea noului film al seriei, No time to die, dupa ce lansarea a fost amanata din aprilie pana in noiembrie din cauza temerilor legate de epidemia cu noul coronavirus, relateaza AFP.

Madalina Ghenea, blocata in Italia din cauza CORONAVIRUSULUI

Madalina Ghenea a ratat un moment important din cariera sa de actrita. Frumoasa bruneta nu a putut ajunge la premiera filmului Urma, ce a avut loc la Bucuresti, fiind blocata in Italia din cauza epidemiei.

Google da acces gratuit la cateva aplicatii pentru a ajuta angajatii si studentii izolati la domiciliu din cauza coronavirusului

Google propune cateva instrumente de lucru pentru cei izolati la domiciliu din cauza COVID19, in special angajati, antreprenori sau elevi si studenti, care sa-i ajute sa colaboreze si sa munceasca de acasa pentru care va oferi acces gratuit, incepand cu aceasta saptamana.

Turneul International Champions Cup 2020, amanat din cauza coronavirusului

Turneul International Champions Cup programat sa aiba loc in Asia in vara anului 2020 a fost anulat din cauza virusului COVID-19, scrie BBC News. Aceasta competitie cu meciuri amicale are loc in fiecare vara, in pauza dintre sezoane.

MotoGP: Marele Premiu al Thailandei, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Thailandei la motociclism viteza, prevazut pe 22 martie, a fost amanat din cauza ep.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )