Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mai multe magazine din mall-uri raman inchise luni si marti. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Mai multe magazine din mall-uri raman inchise luni si marti. Care este motivul

Mai multe magazine din mall-uri, afiliate Organizatiei Patronale a Retailerilor din Romania RORETAIL) au anuntat vineri ca refuza sa deschida magazinele luni si marti, desi acest lucru este permis o data cu masurile de relaxare. continuă pe Adevărul

Cod rosu de ploi torentiale in mai multe localitati din judetul Nemt

Meteorologii au emis o noua avertizare cod rosu de ploi torentiale si grindina de mari dimensiuni, in mai multe localitati din judetul Neamt.

Cod rosu de inundatii pentru mai multe rauri din judetul Mures

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri seara, o atentionare Cod rosu de inundatii, valabila in urmatoarele ore pe rauri din judetul Maramures. Potrivit.

Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani

Moscova a inregistrat 15. 713 decese in luna mai, inclusiv 5. 260 in legatura cu noul coronavirus, un total fara precedent in ultimii 10 ani, reprezentand o crestere de 57% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit AFP.

Cele mai multe angajari din Buzau, la muncile campului

In mod paradoxal, pandemia de coronavirus a ajutat agricultura buzoiana. O dovedesre numarul record de angajari in domeniu, din ultima perioada, in comparatie cu alte activitati grav afectate de somajul tehnic.

De ce raman inchise restaurantele si locurile de joaca, iar meciurile se vor juca fara spectatori Ce spune Tataru

Restaurantele si locurile de joaca raman inchise si dupa 15 iunie pentru ca virusul in spatii inchise se poate transmite mai usor si pentru ca exista multe suprafete care sunt folosite in comun, sunt explicatiile ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. Despre meciurile care se vor juca fara spectatori, el a spus ca la bucuria unui gol o galerie nu poate pastra distantare sociala.

Magazinele raman inchise in mall-urile incorecte

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania RORETAIL anunta ca membrii sai nu isi vor relua activitatea in centrele comerciale incorecte. Membrii RoRetail nu isi vor redeschide,la inceputul saptamanii viitoare,magazinele in acele centre comerciale care au continuat sa solicite plata chiriei pentru ultimele luni, in conditiile in care, prin acte normative, activitatea retailerilor a fost oprita.

Unele magazine din mall-uri vor ramane inchise ca forma de protest in urma chiriilor cerute pe perioada starii de urgenta

Unele magazine din mall-uri vor ramane inchise chiar si dupa 15 iunie, ca forma de protest fata de proprietarii care au cerut chirie si in perioada in care toate spatiile au fost inchise, iar activitatea magazinelor a fost suspendata.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii din lume. 10.000 de oameni raman fara loc de munca

Concedieri masive vor avea loc pana la sfarsitul anului la una dintre cele mai mari companii din lume, 10. 000 de angajati dintre cei peste 70. 000 urmand sa fie dati afara, transmite Reuters, citata de news. ro.

Mai multe persoane ranite grav, dupa ce o masina a intrat in multime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Un accident grav a avut loc cu putin timp in urma in Germania. Mai multe persoane au fost ranite, unele dintre ele aflandu-se in stare grava, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, intentionat. Accidentul a avut loc in centrul orasului Munchen. Mai multi raniti grav, dupa ce o masina a intrat .

Relatiile dintre NATO si Ucraina intra intr-o noua era. Cu noul statut, Kievul va participa la mai multe exercitii si va avea un acces mai mare la informatii clasificate

NATO a intrat intr-un parteneriat mai strans cu Ucraina, care avea de acum statut de partener de oportunitati sporite in relatia cu Alianta. in baza noilor relatii, Kievul va putea participa la mai multe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )