Libnet.ro
UNICEF

10:30

Boeing 737 Max ar putea zbura din nou: avionul a primit avize si de la Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei

Adevărul Adevărul,
Boeing 737 Max ar putea zbura din nou: avionul a primit avize si de la Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei

Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei EASA) considera ca avionul Boeing 737 MAX este sigur in urma revizuirii sistemelor de siguranta si estimeaza ca in luna ianuarie ar putea permite reluarea zborurilor cu acest tip de avion, scrie Reuters, citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

Dupa cativa ani si multiple prabusiri, Boeing 737 Max poate zbura din nou: ce s-a schimbat

In 2019, doua avioane Boeing 737 Max s-au prabusit cu pasageri din cauza unor defectiuni software. Acum, avioanele au fost autorizate sa zboare din nou. Pentru aproximativ un an si jumatate,.

EASA ar putea autoriza reluarea zborurilor cu avioane Boeing 737 MAX in ianuarie

Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei EASA) considera ca avionul Boeing 737 MAX este sigur in urma revizuirii sistemelor de siguranta si estimeaza ca in luna ianuarie ar putea permite reluarea zborurilor cu acest tip de avion, a afirmat sambata un responsabil al acestei agentii, potrivit Reuters.

Boeing a obtinut acordul Administratiei Federale pentru Aviatie pentru reluarea zborurilor avioanelor 737 MAX

Boeing a obtinut, miercuri, acordul Administratiei Federale pentru Aviatie FAA) pentru reluarea zborurilor avioanelor 737 MAX, dupa doua accidente fatale care au dus la doi ani de consemnare la sol a acestora si la evaluari din partea autoritatilor de reglementare din intreaga lume, transmite Reuters.

Covid-19 la PRO TV, din nou. Cum se simte stirista trustului dupa ce a luat virusul

Dupa Andreea Esca si Neti Sandu, o alta prezentatoare de stiri de la postul de televiziune PRO TV s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Andreea Marinescu, in varsta de 38 de ani. Covid-19 la PRO TV, din nou. Andreea Marinescu a luat virusul Astfel ca prezentatoarea Stirilor PRO TV de dimineata a declarat .

Ungaria ar putea primi din China un milion de doze de vaccin impotriva coronavirusului

Ungaria ar putea primi din China pana la un milion de doze de vaccin impotriva coronavirusului, a declarat ieri ministrul ungar de externe, peter Szijjarto, dupa o convorbire telefonica cu omologul sau chinez, transmite Reuters.

Dan Bittman nu s-a razgandit. Cum a aparut din nou in oras

In contextul pandemiei este, fara indoiala, unul dintre artistii care contesta vehement existenta coronavirusului. Cum a aparut Dan Bittman in oras dupa ce a declarat ca isi doreste sa moara de COVID-19?! Dan Bittman respecta regulile in urma cu doar doua saptamani, soca pe toata lumea cu declaratiile sale incredibile despre coronavirus. Artistul a contestat .

Cum se transmite totusi Covid-19? Rolul superspreader-ilor, din nou in discutie Supercontaminarea, semnul distinctiv al coronavirusului

Lacasuri de cult, sarbatori familiale sau congrese profesionale: cateva evenimente reusesc sa genereze foarte multe cazuri de Covid-19 iar intelegerea acestui fenomen de supercontaminare ar putea ajuta mai bine la lupta impotriva pandemiei, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )