Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romnii si doresc din ce n ce mai mult sa intre n zona euro, dar se asteapta sa creasca preturile

Hotnews Hotnews,
 Romnii si doresc din ce n ce mai mult sa intre n zona euro, dar se asteapta sa creasca preturile

Numarul romanilor care sunt in favoarea adoptarii monedei unice europene a crescut de la 64%, la 69%, in ultimul an, reiese dintr-un eurobarometru publicat de Comisia Europeana. continuă pe Hotnews

O sticla de vin din 1774 a fost vnduta la licitatie pentru mai mult de 103.000 de euro

O sticla de vin din 1774 a fost vanduta la o licitatie din estul Frantei pentru suma de 103. 700 de euro, stabilind astfel un record, potrivit BBC, citat de News. ro.

ANALIZA Calatoria cu trenul ntre Bucuresti si Budapesta dureaza mai mult ca acum 80 de ani - Despre izolarea feroviara si de ce este un calvar sa mergi cu trenul catre strainatate

Timp de peste un secol trenul a fost cel mai la indemana mijloc de calatorie pe distante lungi, fiindca existau putine alternative. Acum 80 de ani trenul facea 15 ore intre Bucuresti si Budapesta, in prezent se face cu o ora in plus. Mai mult, catre Chisinau drumul este extrem de lung, catre Bulgaria sunt optiuni limitate, iar spre Serbia si Ucraina nu sunt trenuri directe. Doar cu Ungaria exista multe legaturi. in conditiile in care tot mai multa lume merge cu masina in afara tarii, iar biletele de avion devin tot mai accesibile, drumul cu trenul in strainatate este doar pentru cei foarte rabdatori. De ce s-a ajuns aici, cat costa calatoriile cu trenul si cat dureaza puteti citi pe larg in articol.

Romnii lovesc din nou n Spania: 200 de nuntasi au parasit restaurantul n care au petrecut fara sa achite o nota de peste 8.000 de euro

O familie de romani este de negasit dupa ce a organizat o nunta cu 200 de persoane intr-un restaurant din orasul spaniol Viveiro provincia Lugo) si nu a achitat o factura de peste 8. 000 de euro. Politia a cerut ajutor international pentru a-i localiza pe membrii familiei, relateaza La Vanguardia, citata deDigi24.

Subiectele zilei:Trumpul din ochiul celuilalt; The Telegraph: Romnia arata tot mai mult ca un Stat Mafiot, unde procurori anti-coruptie sunt corupti;Profesorii englezi si americani nu au loc n tara lui make a photo

Ce cauta Macron in Rusia. Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau rus Vladimir Putin au lasat la o parte divergentele si si-au dat mana la Sankt Petersburg, fosta. Desfraul populistilor de dreapta din PE pe banii contribuabililor europeni. 234 de sticle de sampanie, meniu de 400 de euro pentru o singura persoana, cadouri scumpe: astfel de.

Calatoria cu TRENUL a ajuns un INFERN. Distanta intre Bucuresti si Budapesta se face in 16 ore si dureaza mai mult ca in perioada interbelica!

Infrastructura ferata din Romania e la pamant. Sa calatoresti acum cu trenul in strainatate pare sa fi devenit un infern, in contextul in care in urma cu 80 de ani trenul facea 15 ore intre Bucuresti.

Cate linguri de cafea se pun la o ceasca? Daca ai pus mai mult de atat ai facut o mare greseala!

Cui nu-i place cafeaua la ibric? O cafea excelenta nu poate fi facuta de toata lumea. Cum iese cea mai buna cafeaua la ibric? Se pune apa in ibric cate cesti de cafea se beau) si se adauga cafeaua, cate.

Test: Alege ochiul care iti place mai mult si afla un secret al personalitatii tale

Conform acetui test, alegerea unuia dintre ochii din imagine poate determina ce fel de personalitate ai. Te invitam sa faci si tu testul si sa descoperi ce spune despre tine. Ochiul 1: Esti o extrovertita care.

Un reputat neurochirurg dezvaluie la ce ora trebuie sa mergem la culcare ca sa traim mai mult

Pe langa alimentatie sanatoasa si miscare, mai este nevoie si de alte ingrediente pentru a putea trai fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti. Odihna si zambetul sunt doar doua.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )