Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cu cat vor creste salariile de la 1 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Cu cat vor creste salariile de la 1 ianuarie

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca propunerile pentru cresterea salariului minim pe economie vor fi definitivate in cursul acestei saptamani, la majorare urmand sa se tina cont si de inflatie, productivitate si indicele de consum. continuă pe Adevărul

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Obiectivul Guvernului este sa aprobe pana la sfarsitul acestei luni hotararea ce vizeaza salariul minim, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban. Deja am.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul e sa finalizam cat mai rapid bugetul pe 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul Guvernului este sa finalizeze cat mai rapid proiectul de buget pe anul 2020, pentru a fi adoptat, daca este posibil, pana la sfarsitul acestui an, dar a subliniat ca sunt de recuperat intarzieri provocate de vechiul Executiv privind fazele de elaborare a acestuia.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Guvernul PNL va respecta legea pensiilor cu privire la cresterea acestora, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al formatiunii liberale.

LUDOVIC ORBAN: La Congresul PPE sustinem candidatura lui Tusk la functia de presedinte si a lui Muresan la cea de vicepresedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii ii sustin la Congresul Partidului Popular European PPE) pe Donald Tusk pentru functia de presedinte si pe Siegfried Muresan pentru functia de vicepresedinte.

LUDOVIC ORBAN: Constatam ca PSD si-a pierdut complet uzul ratiunii

Premierul Ludovic Orban spune ca Partidul Social Democrat si-a pierdut uzul ratiunii si a devenit o sursa de minciuni, constatand ca singurele lucruri ramase la dispozitia social-democratilor pentru a mai castiga voturi sunt calomnia, manipularea si dezinformarea.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide inlocuirea presedintelui Casei de Pensii si modernizarea institutiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca il va inlocui din functie pe presedintele Casei Nationale de Pensii, Ioan Petru Caprariu, si ca are in vedere modernizarea institutiei, care este complet neadaptata secolului XXI .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a adresat o intrebare presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care a avut loc, marti seara, dupa ce a primit aceasta provocare de la jurnalistul Radu Tudor. Liderul guvernului l-a.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu ministrii la sediul PNL

Premierul Ludovic Orban a convocat, luni, o sedintade urgentacu ministrii din Cabinetul sau. Acestia au fost chemati la sediul central al PNL, Ludovic Orban subliniind ca ii va invita de fiecare da.

Fondul de rezerva este epuizat. Reactia premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca la preluarea functiei a gasit Fondul de rezerva al Guvernului la dispozitia prim-ministrului epuizat, adaugand ca nu a gasit nicio noimain.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )