Libnet.ro
UNICEF

05:45

Angajatii din administratia publica au al treilea cel mai mare salariu net sectorial din Romania, de 4.792 lei

Adevărul Adevărul,
Angajatii din administratia publica au al treilea cel mai mare salariu net sectorial din Romania, de 4.792 lei

Salariul mediu net din administratia publica a fost de 4. 792 lei in luna mai 2019, al treilea cel mai mare salariu sectorial din Romania dupa cel al intermedierilor financiare si asigurari 5. 829 lei) si IT 5. 585 lei), arata datele Institutului National de Statistica analizate de economistul Iancu Guda. continuă pe Adevărul

CIFRE EUROSTAT PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019: Romania - cel mai mare deficit guvernamental din UE, de 4,5% din PIB

MFP sustine, insa, ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, adaugand ca diferenta provine, in parte, din metodologia de calcul Tara noastra a avut, in primele trei luni ale anului curent, cel mai mare deficit guvernamental din UE, raportat la Produsul Intern Brut PIB), indica datele ajustate sezonier publicate, vineri, de Eurostat.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

A LANSAT OFERTA Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, a lansat vineri oferta pentru achizitia unui pachet aditional de 3% din companie, dorind sa-si majoreze participatia dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu 80% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut.

Cel mai mare investitor in firme IT din lume lanseaza un nou fond de investitii cu un buget de 40 miliarde de dolari

Gigantul telecom SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, laseaza un nou fond de investitii dedicat startup-urilor din tehnologie, de 40 de miliarde de dolari, Wall Street Journal, citat de Reuters.

De ce s-a apreciat aurul la cel mai mare pret din ultimii sapte ani

Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din anul 2012 pana in prezent, pe fondul cresterii volati.

Peste 1.500 de turisti, asteptati la Saptamana Haferland, cel mai mare festival dedicat promovarii culturii sasesti

Festivalul Saptamana Haferland, eveniment dedicat promovarii culturii sasesti din Transilvania, se va desfasura, incepand de joi si pana pe 30 iulie, in zece localitati din zona cuprinsa intre Rupea si Sighisoara, denumita Tara Ovazului.

Festival de muzica in Piata Ovidiu. Este cel mai mare festival al muzicii romanesti, cu artisti legendari

Cel mai mare festival al muzicii romanesti incepe la Constanta, in Piata Ovidiu, la 26 iulie. Manifestarea care aduce trupe si solisti la malul marii se desfasoara timp de patru weekenduri.

Principalul exponat al Muzeului Antipa, protejat printr-un sistem de izolare seismica, implementat iN PREMIERA in Europa: Cel mai mare risc pentru patrimoniul cultural al Romaniei, dupa greselile omenesti, este producerea unui cutremur major

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa isi va proteja cel mai important exponat, scheletul de Deinotherium gigantissimum, printr-un sistem de izolare seismica implementat cu ajutorul unor specialsti.

Si totusi... e o nedreptate pentru angajatii din constructii. Ministerul Muncii confirma

Toti am vazut Ordonanta 114, care ulterior a fost modificata cu cateva alte OUG-uri. Cel mai recent a fost corectata pe zona constructiilor, dupa ce statul a incasat jumatate de an destui bani de la multe companii care nu au putut aplica facilitatile din cauza ca a fost gandita doar pentru anumite companii, adica cele care au mers la Guvern cu care s-a semnat un memorandum. Acum ca s-a modificat, s-a marit aria de aplicare a facilitatilor pe mai multe activitati si multi patroni sunt fericiti.

Conditiile lui Ponta pentru Tariceanu: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi... nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune, intrebat despre o eventuala alianta cu partidul lui Calin Popescu Tariceanu, ca nu are cum sa sustina ALDE atat timp cat este la guvernare. Ponta e gata sa-l sustina insa pe Tariceanu daca partidul lui iese de la guvernare: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi. nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare. El nu exclude nici sa sustina PSD, daca vor sa-si faca un guvern mai bun, vor sa restructureze administratia, nu doar guvernul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )