Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce salariu are un director general in Romania. Castiga mai mult decat Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce salariu are un director general in Romania. Castiga mai mult decat Iohannis

Salariile directorilor generali din tara noastra ajung la multe mii de euro, insa diferain functie de mai multe aspecte, care variaza de la dimensiunea companiei, la planurile de crestere ale acesteia. continuă pe Antena3

Business report: Amenzi uriase pentru vanzarea sau oferirea de alcool minorilor. Sanctiunea merge pana la suspendarea activitatii comerciantului; Cat castiga un director general in Romania

Tehnici de falsificare a deficitului bugetar: Cum a functionat mecanismul intarzierii la rambursarea de TVA timp de 3 ani. Noul guvern a recunoscut ca. Actiunile europene, in declin pe fondul reaprinderii tensiunilor comerciale. Actiunile europene scad miercuri dupa ce presedintele american Donald Trump a avertizat ca.

Cornel Dinu, marturisiri uluitoare! Ce salarii aveau jucatorii de la Steaua si Dinamo in perioada comunismului: De doua-trei ori mai mult decat castiga Ceausescu

Echipele romanesti au facut istorie in fotbalul european in perioada comunismului, desi fotbalistii nu erau platiti la fel de bine ca cei care jucau la marile cluburi din Europa. Jucatorii de la Steaua si Dinamo castigau, totusi, de doua-trei ori mai mult decat Nicolae Ceausescu, sustine Cornel Dinu. Cornel Dinu: Un jucator de la Steaua .

Mariana Miclaus, numita director general al METROREX. Postul este pentru prima data ocupat de o femeie

Mariana Miclaus este noul director general provizoriu al Metrorex. Miclaus a condus pana acumServiciul Managementul Finantarilor Externe. Eail inlocuieste peMarin Aldea, al carui ma.

Mariana Miclaus, prima femeie director general al Metrorex. Ce functie a ocupat pana acum

Consiliul de Administratie al Metrorex a numit-o in functia de director general provizoriu pe Mariana Miclaus, care pana acum a condus Serviciul Managementul Finantarilor Externe. Este pentru prima data cand compania este condusa de o femeie.

Financial report Extrema dreapta a castigat cel mai mult in alegerile din Spania. Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. Vid de putere in Bolivia

Financial Times: Extrema dreapta a castigat cel mai mult in aceste alegeri care insa nu au reusit sa scoata tara din impasul politic * Les Echos: Vid de putere in Bolivia. Implicarea armatei si politiei suscita nelinisti * The Washington Post: Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. * Stiri pe scurt.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

Mircea Diaconu putea obtine mai mult, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a declarat, la RFI, ca Mircea Diaconu putea obtine mai .

Bolsonaro: China devine tot mai mult o parte a viitorului Braziliei

China devine o parte tot mai importanta a viitorului Braziliei, potrivit declaratiilor de miercuri ale presedintelui Bolsonaro, care a sugerat o atitudine pragmatica fata de cel mai mare partener comercial al tarii din America Latina, scrie South China Morning Post.

Sofer prins cu 151 kmh: Nu merge masina mai mult!

Un sofer prins cu 151 kmh intr-o zona in care limita de viteza era de 80 kmh a incercat o gluma cu politistul rutier. Nu i-a mai venit insa sa rada atunci cand si-a aflat pedeapsa. Pagina de Facebook.

Decalajul de varsta in crestere din circumscriptiile electorale va cantari tot mai mult la viitoarele alegeri

Unele parti ale Romaniei imbatranesc mult mai repede decat altele, iar prelungirea sperantei de viata combinata cu reculul natalitatatii si cu apropiata pensionare a decreteilor constituie o bomba cu ceas care ar putea fi speculata electoral in urmatoarele runde electorale. Peste jumatate din judete imbatranesc cu o viteza mai mare decat media pe tara, iar centre universitare cum e Clujul sufera de imbatranire- varsta medie urcand de la putin peste 35 de ani in urma cu 6 cicluri electorale la aproape 42 de ani la recentele alegeri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )