Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul, darnic de Craciun: 12 mil. lei pentru culte si vila cu piscina pentru Ministerul Muncii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul, darnic de Craciun: 12 mil. lei pentru culte si vila cu piscina pentru Ministerul Muncii

Guvernul a suplimentat cu 12, 3 milioane lei Bugetul Secretariatului General al Guvernului, din Fondul de rezerva, banii urmand sa fie directionati catre Secretariatul General pentru Culte. In plus, Guvernul a transferat o vila din Snagov, in suprafata. continuă pe Wall-Street Ro

UTI Grup castiga un contract de 76 mil. lei pentru a furniza ICI o platforma de cloud computing

Un consortiu condus de UTI Grup va livra Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica ICI) o platforma care va furniza institutiilor publice servicii de cloud computing, proiect estimat la 76 milioane de lei, pret cu tot cu TVA.

Guvernul pluseaza cu 274 mil. lei la bugetul Apararii, pentru industria de profil si un avion Spartan

Guvernul a suplimentat bugetul Apararii cu 274 milioane lei, din Fondul de rezerva, in vederea sustinerii investitiilor in industria de aparare, precum si pentru plata in avans a ultimei transe destinate achizitionarii unui avion militar de tip Spartan.

Anul electoral 2014 a umplut visteria Bisericii: Cadoul de final de an al Guvernului pentru culte

La final de an, Guvernul acorda o noua finantare Secretariatul de Stat pentru Culte. Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat de Guvern cu 12,3 milioane lei, din Fondul de rezerva, banii.

Euroins si-a majorat capitalul social la 220 mil. lei, dupa incheierea unei infuzii de 100 mil. lei

Euroins Romania, parte de grupului bulgar Eurohold, a finalizat cea de-a doua etapa a cresterii de capital de 100 milioane de lei, operatiune in urma careia capitalul social al asiguratorului a ajuns la 220 milioane de lei, de la 120 milioane de lei.

Proiect de 14 mil. euro pentru lucrari de modernizare si extindere la aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare si de extindere printr-un contract cu o valoare estimata de 62 milioane lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de 12 luni, transmite Mediafax .

Bancile, vinovate de pierderea unor proiecte agricole de 400 mil. euro pentru ca nu au dat credite

Proiecte agricole de peste 400 milioane de euro au fost pierdute in 2014, din cauza ca anumiti beneficiari au pierdut contracte in contextul in care bancile au refuzat sa le acorde credite pentru cofinantare, a precizat ministrul Agriculturii, Daniel.

Proprietarii magazinelor Inmedio au pregatit 1 mil. euro pentru extindere in 2015

LS Travel Retail Romania, grup din care fac parte retelele de magazine Inmedio si 1 Minute, pregateste pentru anul viitor investitii de un milion de euro in extindere, avand in plan deschiderea a 25 de noi locatii, a declarat pentru Wall-Street. ro.

DNA: 14 persoane, trimise in judecata pentru evaziune fiscala de peste 12 milioane lei

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Timis au dispus astazi trimiterea in judecata a 14 persoane unii dintre ei administratori ai unor societati comerciale), intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de peste 12,3 milioane lei.

Adeplast estimeaza afaceri de aproape 300 milioane lei, pentru 2014

Compania Adeplast estimeaza ca va inchide anul 2014 cu o cifra de afaceri de 299 milioane de lei, ceea ce inseamna aproximativ 67 milioane de euro, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

Cadou de Craciun de la Ponta pentru primari

Primarii au primit de la Guvern peste 316,4 milioane lei, din Fondul de rezerva, prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA, pentru cheltuieli curente si de capital, cei mai multi bani fiind alocati pentru judetele Giurgiu, Gorj, Teleorman, Neamt, Hunedoara, Olt, Dambovita, Botosani si Bucuresti, informeaza Mediafax.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )