Libnet.ro
UNICEF

18:30

DNA: 14 persoane, trimise in judecata pentru evaziune fiscala de peste 12 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: 14 persoane, trimise in judecata pentru evaziune fiscala de peste 12 milioane lei

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Timis au dispus astazi trimiterea in judecata a 14 persoane unii dintre ei administratori ai unor societati comerciale), intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de peste 12,3 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Spania. Printesa Cristina a fost citata intr-un dosar de evaziune fiscala

Printesa Cristina de Borbon foto), sora regelui Spaniei, Felipe VI, a fost chemata in tribunal fiind acuzata pentru evaziune fiscala, transmite Reuters, citand un comunicat al inaltei Curti din Insulele.

Doi afaceristi italieni condamnati in Alba la inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si grup infractional

Doi cetateni italieni au fost condamnati de Tribunalul Alba la cate 3 ani de inchisoare cu executare pentru constituirea unui grup infractional si evaziune fiscala. Luigi Saviato si Sergio Cortegiani sunt acuzati de procurori DIICOT ca au eludat bugetul statului cu o suma de peste 300. 000 de lei.

Doi afaceristi italieni, condamnati in Alba la inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si grup infractional

Doi cetateni italieni au fost condamnati de Tribunalul Alba la cate trei ani de inchisoare cu executare pentru constituirea unui grup infractional si evaziune fiscala. Luigi Saviato si Sergio Cortegiani sunt acuzati de procurori DIICOT ca au eludat bugetul statului cu o suma de peste 300. 000 de lei.

Fost deputat PNL, trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibil

Dorinel Ursarescu, fost deputat PNL, si alte trei persoane, printre care doi functionari publici, au fost trimisi in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala prin derularea unor ample operatiuni de achizitii intracomunitare de combustibili si comercializarea acestora pe piata interna, potrivit unui comunicat DNA.

Deputat de Neamt, trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibil

Dorinel Ursarescu, deputat de Neamt, si alte trei persoane, printre care doi functionari publici, au fost trimisi in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala prin derularea unor ample operatiuni de achizitii intracomunitare de combustibili si comercializarea acestora pe piata interna, potrivit unui comunicat DNA.

DNA: Deputatul Dorinel Ursarescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, alaturi de alte trei persoane, printre care fostul sef al Directiei pentru Accize Bacau, un inspector de la Autoritatea Nationala a Vamilor, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Motivare instanta: George Copos avea o predilectie spre evaziune fiscala si se specializase in aceasta fapta

Fostul patron al Rapidului George Copos avea o predilectie pentru faptele de evaziune fiscala - trei retinute de judecatorul care a dispus sporirea pedepsei sale cu o jumatate de an de inchisoare - si se specializase in comiterea acestei infractiuni, arata magistratul in motivarea decizie sale, potrivit Mediafax.

Instanta: George Copos avea o predilectie spre evaziune fiscala si se specializase in comiterea acestei infractiuni

George Copos, fostul patron al clubului rapid, avea o predilectie pentru faptele de evaziune fiscala - trei retinute de judecatorul care a dispus sporirea pedepsei sale cu o jumatate de an de inchisoare - si se.

Instanta: George Copos avea o predilectie spre evaziune fiscala si se specializase in aceasta fapta

Fostul patron al Rapidului, George Copos avea o predilectie pentru faptele de evaziune fiscala si se specializase in comiterea acestei infractiuni. Asta arata magistratul de la Judecatoria Sectorului 5, in motivarea decizie prin care a marit pedeapsa omului de afaceri cu sase luni.

Fostul prim-procuror de la Parchetul Bihor, trimis in judecata pentru mita si santaj

Fostul prim-procuror de la Parchetul Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost trimis in judecata pentru santaj, luare de mita si abuz in serviciu, dupa ce a pretins sume de bani de la diverse persoane, ca sa le ajute cu solutii favorabile in anchete penale, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )