Libnet.ro
UNICEF

22:30

Salariul mediu net din luna iulie a fost de 2708 lei, n scadere fata de iunie cu 13 lei

Hotnews Hotnews,
 Salariul mediu net din luna iulie a fost de 2708 lei, n scadere fata de iunie cu 13 lei

Salariul mediu net din luna iulie a fost de 2708 lei, in scadere fata de iunie 2018 cu 13 lei, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in iulie cele din ITC 6566 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1575 lei). in sectorul bugetar s-au inregistrat usoare scaderi ale salariilor nete fata de luna precedenta in invatamant -3,7%, ca urmare a reducerii sumelor reprezentand plata cu ora a cadrelor didactice pe perioada vacantei scolare), respectiv sanatate si asistenta sociala -0,1%). Castigul salarial mediu net a crescut usor in administratie publica +0,5%) comparativ cu luna precedenta. continuă pe Hotnews

Salariul mediu net a scazut in iulie. La cat ajung salariile din sectorul bugetar

Salariul mediu net din luna iulie a fost de 2708 lei, in scadere fata de iunie 2018 cu 13 lei, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica intr-un document care prezinta si cele mai bine platite sectoare.

Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Un milionar din Iasi a fost legat si dus cu masina intr-un sat din apropiere, dupa un scenariu ca-n filmele cu mafioti. Rapitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat initial la.

O eleva de 16 ani din Iasi a fost violata de doi indivizi. Cum au planuit agresorii ca victima sa ramana virgina

Doi tineri de 23 si 24 de ani din Iasi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile fiind acuzati de viol. Victima lor este o tanara de 16 ani cu care unui dintre agresori avusese o relatie dupa ce s-au.

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie abundenta

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie extrem de abundenta. in unele cartiere, precipitatiile au atins 86 de litri pe metru patrat, in mai putin de 30 de minute. Potopul, insotit de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )