Libnet.ro
UNICEF

00:07

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Afacerile Agroland au crescut cu 18%, la 25,5 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Afacerile Agroland au crescut cu 18%, la 25,5 milioane euro

Profit net de 1,75 milioane euro, de peste 3,5 ori mare decat pe tot parcursul anului precedent * Rezultatele se datoreaza, partial, diversificarii gamei de produse, deschiderii mai multor magazine, dar si tendintei oamenilor de a se reintoarce la traditii si a temerii fata de o posibila criza alimentara, pe perioada de izolare, arata compania Agroland, companie ce detine cea mai mare retea de magazine agricole din tara noastra, a incheiat primul semestru din 2020 cu o cifra de afaceri de 25,5 milioane de euro, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada din 2019, se arata intr-un comunicat al societatii remis, astazi, Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENT Profitul OMV Petrom a scazut cu 56% in prima jumatate a anului

Profitul net al OMV Petrom in prima jumatate a anului a fost de 867 milioane de lei, in scadere cu 56%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, reflectand, in principal, evolutiile nefavorabile ale rezultatului din exploatare CCA costul curent de achizitionare) excluzand elementele speciale, potrivit unui raport al grupului OMV Petrom.

Venitul bancii Garanti BBVA a crescut cu aproape 4% in prima jumatate a anului

Venitul net al bancii Garanti BBVA a crescut cu aproape 4% in primul semestru, la 209,1 milioane lei, fata de prima jumatate a anului 2019, in timp ce profitul net realizat in primele sase luni ale acestui an a fost de 55,3 milioane lei, conform news. ro.

Nestle a inregistrat vanzari de 41,2 miliarde de franci elvetieni in prima jumatate a anului

Compania Nestle, anunta rezultatele financiare inregistrate la nivel de grup in prima jumatate a anului, raportand o crestere organica de 2,8%, cu o crestere interna reala RIG) de 2,6% si pricing de 0,2%, crestere sustinuta de avantul inregistrat in Americi AMS), Purina PetCare si Nestle Health Science. in ceea ce priveste vanzarile totale, acestea au scazut in primele sase luni ale anului cu 9,5% fata de aceeasi perioada a anului anterior, de la 45,5 miliarde CHF la 41,2 miliarde CHF, conform unui comunicat primis redactiei.

Aproape 700 de persoane eliberate conditionat in prima jumatate a anului

Aproape 700 de persoane au fost eliberate conditionat, in prima jumatate a anului. Un numar foarte mic dintre cei condamnati intra in programele de reabilitare ale Directiei de Probatiune, majoritatea recidiveaza si se intorc dupa gratii, mai ales cand revin in societate fara documente, conform Mediafax.

ANALIZA JLL: Volumul tranzactiilor imobiliare comerciale din Romania a crescut cu 21% in prima jumatate a anului

Volumul tranzactiilor imobiliare comerciale din Romania - birouri, proiecte de retail, industriale si de logistica, hoteluri - a crescut in primul semenstru cu 21% fata de aceeasi perioada a anului trecut, piata fiind alimentata de tranzactiile cu cladiri de birouri din Bucuresti.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI FATA DE PERIOADA SIMILARA DIN 2019 Deficitul bugetar s-a adancit la 4,17% din PIB, de la 1,94%

Deficitul bugetar s-a adancit la 4,17% din PIB 45,17 miliarde lei), in primele sase luni ale acestui an, fata de 1,94% cat a fost in aceeasi perioada din 2019. Deficitul public a crescut in iunie cu 6,33 miliarde de lei, jumatate fata de cel din luna mai si cel mai mic de cand a inceput pandemia. Deficitul mare vine practic pe fondul masurilor de contracarare a crizei Covid-19.

Insolventele au scazut cu 26,16% in prima jumatate a anului

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 26,16% in primele sase luni din 2020, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 2. 360 insolvente, reiese din datele publicate pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), conform Agerpres.

Samsung, lovitura de proportii. Se intampla pentru prima data in istorie

Umilinta pentru Samsung. Este pentru prima data cand compania este devansata in ceea ce priveste vanzarile la nivel global. Cine a reusit performanta si cum a ajutat pandemia, in paragrafele urmatoare. Premiera: Samsung cade pe locul doi Huawei a vandut pentru prima data mai multe smartphone-uri decat Samsung la nivel global, in ciuda interdictiilor americane .

Actrita din Game of Thrones a devenit mama pentru prima oara. Ce nume a ales pentru fetita

Sophie Turner este o actrita cunoscuta pentru rolul ei, Sansa Stark, in premiatul serial de drama a celor de la HBO, Game of Thrones. Personajul este o tanara nobila proeminenta in serial, fiica cea mai mare a Lordului Eddard Stark, seful House Stark. Sansa Stark, mamica pentru prima oara Sophie Turner s-a nascut pe 21 .

Bitcoin a depasit pragul unitar de 10.000 de dolari pentru prima oara de la inceputul lunii iunie

Bitcoin a depasit duminica pragul de 10. 000 de dolari pe unitate, pentru prima oara de la inceputul lunii iunie, dupa ce timp de mai multe saptamani a evoluat intr-o marja stransa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )