Libnet.ro
UNICEF

14:30

PENTRU PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Presedintele Bancii Mondiale se asteapta ca virusul sa afecteze cresterea economica globala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Presedintele Bancii Mondiale se asteapta ca virusul sa afecteze cresterea economica globala

Presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, a declarat, marti seara, ca ritmul de crestere inregistrat de economia mondiala in primul semestru din 2020 ar putea sa fie mai mic decat cifra de 2,5% prognozata de institutia financiara pentru ansamblul acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai tari genti din 2020

Marile case de moda si-au prezentat recent propunerile in materie de accesorii pentru anul acesta. Iata ce genti se poarta in 2020, conform tendintelor respectate de marii designeri.

Bani in plus pentru angajati. Ce sume sunt alocate pentru completarea salariului, in 2020

Vesti bune pentru angajati! Ce sume sunt alocate pentru completarea salariului in anul in curs? De cati bani in plus se vor bucura acestia? Bani in plus pentru angajati! in anul 2020, peste 70% din firme vor creste salariile! Peste doua treimi din companii isi vor recompensa altfel angajatii, arata un studiu realizat de platforma .

Nominalizarile pentru PREMIILE GALEI UNITER 2020: Premiile acordate de Senatul Uniunii Teatrale

Conform statutului Uniunii Teatrale din Romania, Senatul UNITER acorda in cadrul Galei Premiilor UNITER premiul de excelenta, premiile pentru intreaga activitate si premiile speciale. Pe baza propunerilor.

Ce trebuie sa faci daca auzi cuvintele Vreau sa vorbesc cu Angela in Bucuresti! Masura pentru prevenirea abuzurilor din Centrul Vechi

Vreau sa vorbesc cu Angela este un cod oficial prin care oamenii pot cere ajutorul in cluburile si barurile din Capitala. Este vorba despre un mesaj codat, pe care victimele abuzurilor si violentei din cluburi.

Carantina pentru romanii reveniti din cele 11 orase italiene inchise din cauza coronavirusului. Alte masuri luate de autoritatile romane pentru prevenirea epidemiei (VIDEO)

Persoanele care sosesc in Romania din Italia, din cele 11 comune inchise din cauza epidemiei de coronavirus, vor fi plasate in carantina, a afirmat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a prezentat.

La Cluj va ateriza primul zbor din Italia dupa eruptia focarului de Coronavirus din Lombardia

Pasagerii unei curse aeriene care va ateriza, duminica seara, pe Aeroportul International Avram Ian.

Fond de investitii de 190 milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Startup-uri IT din Europa, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari de la un fond de investitii de 190 de milioane de euro.

Handbal feminin: Lotul Romaniei pentru turneul preolimpic din Muntenegru

Selectionerul nationalei feminine de handbal a Romaniei, Bogdan Burcea, a anuntat un lot largit de 2.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )