Libnet.ro
UNICEF

08:45

SONDAJ Ce masuri asteapta romanii de la Guvern: Amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Ce masuri asteapta romanii de la Guvern: Amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu

Majoritatea covarsitoare a romanilor sustine masurile luate de autoritatile statului pentru a limita raspandirea noului virus si a combate efectele negative asupra economiei. intrebati ce masuri asteapta de la Guvern, romanii au mentionat amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu, arata un sondaj INSCOP. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Amanarea platii ratelor inseamna o pasuire. Ratele trebuie platite ulterior. Romanii sa fie foarte cumpatati (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, atrage atentia asupra faptului ca amanarea platii ratelor la banca cu pana la noua luni nu inseamna ca romanii vor fi scutiti de plata acestor rate. intr-o.

Traian Basescu, despre amanarea platii ratelor: Da o gura de oxigen populatiei, dar trebuiau introduse niste plafoane (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca decizia Guvernului a de a da posibilitatea amanarii platii ratelor la banci pana la noua luni, in cadrul crizei generate de noul coronavirus, este o.

Klaus Iohannis anunta o rectificare bugetara extraordinara Guvernul este pregatit ca joi sa dea OUG privind amanarea platii ratelor la banca cu pana la 9 luni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, dupa discutiile cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului, ca se contureaza o rectificare bugetara extraordinara pentru a se aloca mai multi.

Ministrul Finantelor: Ordonanta care permite amanarea platii ratelor timp de noua luni, adoptata joi

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, astazi, ca Guvernul va adopta joi o ordonanta de urgenta care va permite amanarea platii ratelor pe o perioada de noua luni, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

COTAR: Suspendarea platii ratelor bancare poate face diferenta dintre supravietuire sau faliment

Suspendarea platii ratelor bancare si a ratelor la leasing pentru o perioada de noua luni poate face diferenta dintre supravietuirea sau falimentul transportatorilor, sustin membrii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) si cei ai Confederatiei Nationale a Federatiilor si Asociatiilor de Consumatori CONROM).

PSD, ALDE si Pro Romania propun amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni

PSD, ALDE si Pro Romania au depus, luni, la Parlament, un proiect de lege care prevede o serie de facilitati fiscale pentru persoane fizice si companii, intre care amanarea platii contributiilor sociale aferente salariilor, esalonarea acestor plati si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni.

Un nou proiect de lege marca PSD - operatorii economici pot beneficia de amanarea platii chiriei pe perioada starii de urgenta

PSD a depus marti, la Parlament o initiativa legislativa care prevede ca operatorii economici dar si persoanele juridice a caror activitate a fost intrerupta de catre autoritatile publice in perioada starii de urgenta pot beneficia de scutire de la plata chiriei. Social democratii au depus in decurs de o saptamana cinci proiecte de lege care prevad printre altele plafonarea preturilor la alimente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sau modificarea OUG privind somajul tehnic.

Ordonanta pentru amanarea platii ratelor la banci ar putea intra joi in sedinta de Guvern. Citu propune o amanare de 9 luni Vor fi si clarificari la masurile luate

Finantele lucreaza la o ordonanta de urgenta care va permite amanarea platii ratelor pe o perioada de noua luni, iar aceasta ar putea intra joi in sedinta de Guvern, anunta Florin Citu, intr-un clip pe Facebook.

Iohannis: Guvernul adopta joi OUG pentru amanarea platii ratelor la banci de catre romani, cu pana la 9 luni

Guvernul va adopta joi o ordonanta de urgenta care va permite amanarea platii ratelor la banca pentru persoanele fizice, dar si pentru firmele din Romania. Plata ratelor va putea fi amanata cu pana la 9 luni, a anuntat miercuri presedintele Iohannis.

PSD, ALDE si Pro Romania propun amanarea platii contributiilor sociale si a utilitatilor pentru romani si companii

PSD, ALDE si Pro Romania au anuntat ca depun un proiect de lege care include o serie de facilitati fiscale, amanare si reesalonare de plati acordate companiilor si angajatilor acestora. Printre masuri, se propune amanarea platilor la utilitati atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )