Libnet.ro
UNICEF

07:30

Consiliul Concurentei a sanctionat sapte companii de taximetrie din Iasi

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei a sanctionat sapte companii de taximetrie din Iasi

Consiliul Concurentei a sanctionat sapte companii de pe piata serviciilor de transport local de persoane in regim de taxi si a serviciilor conexe din Iasi, precum si Camera Nationala a Taximetristilor din Romania - Filiala Iasi cu amenzi de 165. 364 lei aproximativ 36. 000 euro) pentru constituirea unui cartel, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. continuă pe Hotnews

7 companii de taxi din Iasi si-au facut cartel. Cu cat le-a amendat Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a sanctionat sapte companii de pe piata serviciilor de transport local de persoane in regim de taxi si a serviciilor conexe din Iasi, precum si Camera Nationala a Taximetristilor din Romania Filiala Iasi, pentru ca s-au inteles asupra tarifelor.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane lei Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansate in mai 2015, avand ca obiect incalcarea regulilor de concurenta de catre Camera Notarilor Publici Suceava si membrii acesteia prin stabilirea unei grile de onorarii minimale avand valori mai ridicate decat onorariile minimale aprobate prin ordin al Ministrului Justitiei.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane de lei notarii din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii.

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,1 milioane de euro 3 companii care comercializeaza echipamente de masurare a curentului

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 4. 086,23 lei aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei intelegeri cu scopul limitarii comercializarii traductoarelor de masurare curent TR2520A pe teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Cele trei companii sanctionate sunt: ARC Brasov SRL 409. 837,36 lei), Dranetz Technologies Inc din SUA 687. 323,08 lei) si GMC-I Messtechnik GmbH din Germania 3. 925,79 lei).

Consiliul Concurentei a elaborat doua ghiduri pentru eficientizarea serviciilor de utilitati publice si a transportului local de persoane

Consiliul Concurentei a lansat, astazi, in consultare publica doua ghiduri care contin elementele esentiale pe care trebuie sa le contina contractul prin care se incredinteaza prestarea serviciului public de alimentare a populatiei cu energie termica si a serviciului public de transport local de persoane, potrivit unui comunicat al institutiei.

Mihai Tudose neaga ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei (money.ro)

Fostul premier Mihai Tudose a declarat marti, pentru Money. ro, ca nu urmeaza sa fie numit la conducerea Consiliului Concurentei, asa cum s-a vehiculat in spatiul public in ultimele zile.

Mihai Tudose infirma zvonurile ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei

Fostul premier Mihai Tudose a declarat pentru money. ro,Sigur nu voi deveni presedinte alConsiliului Concurentei. Declaratia lui Mihai Tudose vine dupa ce au existatin.

Primariile din Iasi si Chisinau cer o autostrada care sa lege cele doua orase

Reprezentanti ai Primariei Chisinau s-au aflat miercuri la Iasi pentru a celebra alaturi de autorita.

Cateva mii de oameni, la manifestarile din Piata Unirii din Iasi

Cateva mii de oameni iau parte, astazi, in Piata Unirii din Iasi, la manifestarile organizate de ziua Unirii Principatelor Romane, unele persoane avand bannere cu mesaje prin care cer inceperea lucrarilor la autostrada Iasi-Targu Mures, in timp ce un alt grup, venit de la Chisinau, are pancarte cu mesajul Unirea, obiectiv national.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )