Libnet.ro
UNICEF

07:00

Jeff Bezos l-a depasit pe Elon Musk si a redevenit cel mai bogat om din lume

Hotnews Hotnews,
 Jeff Bezos l-a depasit pe Elon Musk si a redevenit cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, si-a recastigat titlul de cel mai bogat om din lume punand capat perioadei de aproximativ sase saptamani in care CEO-ul Tesla si SpaceX Elon Musk s-a aflat in fruntea clasamentului celor mai instarite persoane ale planetei, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Jeff Bezos redevine cel mai bogat om din lume. Suma uriasa pierduta de Elon Musk care i-a furat prima pozitie in top

Jeff Bezos, fondatorul Amazon a redevenit cel mai bogat om din lume, dupa ce suprematia lui Elon Musk s-a incheiat brusc din cauza fluctuatiilor bursiere de marti, informeaza CNN.

Jeff Bezos a redevenit cel mai bogat om din lume. Ce avere are fondatorul Amazon

Jeff Bezos l-a detronat pe Elon Musk in topul celor mai bogati oameni din lume. Fondatorul Amazon a reusit performanta marti, dupa ce actiunile Tesla au scazut cu 2,4%. Astfel, averea lui Musk a scazut cu 4,5 mi.

Bill Gates: Spre deosebire de Elon Musk, eu nu sunt interesat de Marte

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, si de seful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirma ca nu este interesat sa trimita oameni in spatiu, transmite CNBC, preluat de News. ro. Este important de spus ca ceea ce a facut Elon cu Tesla este una dintre cele mai mari contributii facute vreodata in legatura cu schimbarile climatice. Stiti, nu este o idee buna ca Elon sa fie subestimat, a declarat Gates pentru podcastul Sway al Karei Swisher, adaugand insa ca el nu este o persoana interesata de Marte si ca nu crede ca rachetele sunt o solutie.

Bill Gates: Spre deosebire de Elon Musk, nu sunt interesat de Marte

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, si de seful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirma ca nu este interesat sa trimita oameni in spatiu, transmite CNBC.

BILL GATES: Spre deosebire de Elon Musk, nu sunt interesat de Marte

Spre deosebire de directorul general al Tesla, Elon Musk, si de seful Amazon, Jeff Bezos, Bill Gates afirma ca nu este interesat sa trimita oameni in spatiu, transmite CNBC.

Ce face Elon Musk in fiecare noapte, de fapt. Din pacate, nu reuseste deloc

Elon Musk este unul dintre cei mai bogati si cunoscuti oameni de pe planeta. Desi viata sa pare una de vis, Elon Musk nu poate adormi noaptea, gasind solutii pe care le pune in aplicare in fiecare noapte. Elon Musk nu poate adormi in fiecare noapte Elon Musk este CEO al companiilor SpaceX, Tesla, Neuralink .

Modelul Tesla desprins din NFS: de ce vrea Elon Musk sa puna propulsoare de racheta pe masina

Din cand in cand Elon Musk se lauda. Si de data asta s-a laudat ca va face o Tesla zburatoare. Si va folosi propulsoare de la SpaceX. Pana acum, Elon Musk a reusit, cu Tesla, sa dezvolte.

Elon Musk l-a invitat la o discutie pe Vladimir Putin Reactia Kremlinului

Kremlinul a numit luni foarte interesanta propunerea celui mai bogat om din lume, Elon Musk, de a discuta cu presedintele rus Vladimir Putin pe reteaua sociala audio Clubhouse, relateaza Reuters si CNN, potrivit Agerpres.

Aroganta lui Elon Musk de pe Clubhouse: ce i-a transmis lui Vladimir Putin

Elon Musk face de fiecare data valuri cu postarile de pe retelele de socializare. De data asta, a ales Clubhouse, unde i-a transmis un mesaj chiar presedintelui Rusiei, Vladimir Putin. E mare.

Tara-surpriza in care Tesla cauta sa se extinda: decizia luata de Elon Musk

Tesla e un nume mare in industria auto si cauta sa devina si mai mare de atat. Elon Musk are planuri mari, cu o tinta cat de cat clara. Tesla a setat cumva viitorul industriei auto - a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )