Libnet.ro
UNICEF

10:00

Elon Musk l-a invitat la o discutie pe Vladimir Putin Reactia Kremlinului

Hotnews Hotnews,
 Elon Musk l-a invitat la o discutie pe Vladimir Putin Reactia Kremlinului

Kremlinul a numit luni foarte interesanta propunerea celui mai bogat om din lume, Elon Musk, de a discuta cu presedintele rus Vladimir Putin pe reteaua sociala audio Clubhouse, relateaza Reuters si CNN, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Elon Musk l-a invitat pe Putin la conversatii pe Clubhouse

Elon Musk, CEO-ul Tesla, l-a invitat pe presedintele rus Vladimir Putin pe aplicatia de chat doar cu voce Clubhouse, disponibila doar pe IPhone, relateaza Fox Business.

Kremlinul se declara interesat de o discutie pe Clubhouse intre Elon Musk si Vladimir Putin

Kremlinul a catalogat luni drept interesanta o propunere, pe Twitter, a celui mai bogat om din lume, Elon Musk, de a discuta cu presedintele rus Vladimir Putin pe reteaua de socializare audio Clubhouse, relateaza AFP.

Aroganta lui Elon Musk de pe Clubhouse: ce i-a transmis lui Vladimir Putin

Elon Musk face de fiecare data valuri cu postarile de pe retelele de socializare. De data asta, a ales Clubhouse, unde i-a transmis un mesaj chiar presedintelui Rusiei, Vladimir Putin. E mare.

Elon Musk: Dorm circa 6 ore pe noapte. Am incercat mai putin, dar productivitatea scade

Miliardarul Elon Musk este cea mai bogata persoana din lume. in calitate de CEO al companiilor SpaceX, Tesla si firmei de neurotehnologie Neuralink, precum si de fondator al The Boring Company, care construieste tuneluri, Musk are multe de gestionat in fiecare zi, comenteaza CNBC.

Ce face Elon Musk in fiecare noapte, de fapt. Din pacate, nu reuseste deloc

Elon Musk este unul dintre cei mai bogati si cunoscuti oameni de pe planeta. Desi viata sa pare una de vis, Elon Musk nu poate adormi noaptea, gasind solutii pe care le pune in aplicare in fiecare noapte. Elon Musk nu poate adormi in fiecare noapte Elon Musk este CEO al companiilor SpaceX, Tesla, Neuralink .

Modelul Tesla desprins din NFS: de ce vrea Elon Musk sa puna propulsoare de racheta pe masina

Din cand in cand Elon Musk se lauda. Si de data asta s-a laudat ca va face o Tesla zburatoare. Si va folosi propulsoare de la SpaceX. Pana acum, Elon Musk a reusit, cu Tesla, sa dezvolte.

Tara-surpriza in care Tesla cauta sa se extinda: decizia luata de Elon Musk

Tesla e un nume mare in industria auto si cauta sa devina si mai mare de atat. Elon Musk are planuri mari, cu o tinta cat de cat clara. Tesla a setat cumva viitorul industriei auto - a.

Ce s-a descoperit in Palatul secret al lui Vladimir Putin. Muncitorii au fost socati si ei

Angajatii din palatul misterios al lui Putin au fost neplacut surprinsi de ce au gasit. Cu ce au dat fata-n fata oamenii in cladirea imensa in valoare de 1 miliard de euro? Ce au descoperit angajatii in Palatul lui Vladimir Putin? Palatul misterios al lui Vladimir Putin a socat angajatii, iar mai apoi oamenii care .

Vladimir Putin a spus tot adevarul. Care e scopul real al lui Aleksei Navalnii, de fapt

Dupa revenirea in tara si arestarea pe aeroport, Alexei Navalnii a devenit un simbol al libertatii in Rusia. Vladimir Putin a condamnat drept ilegale si periculoase mitingurile de masa in sprijinul liderului opozitiei inchis Alexei Navalnii. in acest context, Ministrii de externe ai UE au discutat despre proteste si incalcarile flagrante ale libertatilor. in acelasi .

De ce Vladimir Putin nu s-a imunizat pana acum cu Sputnik V

Desi presedintele rus Vladimir Putin a salutat recunoasterea internationala a vaccinului rus, Sputnik V, Kremlinul spune ca acestuia nu i s-a administrat inca acest ser recomandat entuziast altor lideri ai lumii, scrie Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )