Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania. continuă pe Hotnews

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii de stat va face concedieri masive in perioada urmatoare, decizia fiind luata recent in Adunarea Generala a Actionarilor.

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

Andreea Balan, raspuns pentru cei care spun ca totul a fost o farsa

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator si a stat mai mult de 48 de ore inconstienta, insa au existat persoane care nu au crezut ca vedeta ducea o lupta intre viata si moarte. Artista a tinut sa.

Voi cu Voicu. Cele mai bune destinatii pentru vacanta

Grecia, Turcia sau Bulgaria raman in continuare destinatiile de top pentru vacantele romanilor. Multa lume prefera cararile batatorite si alege mereu aceleasi destinatii de vacanta. Sunt destui.

Utile: Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira; 5 pasi pentru o pedichiura ingrijita

Cele mai frumoase statiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu. Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curand o vulnerabilitate importanta in Google Chrome .

Utile: 20 de lucruri pe care nu le-ai facut de mult pentru casa ta; Nu toata odihna este la fel atunci cand vine vorba de curatarea creierului; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira

De ce apar tulburarile menstruale. Aproape fiecare femeie se intalneste si traieste pe parcursul vietii tulburari ale ciclului menstrual. Cum economisesti bani fara sa renunti la lucrurile care iti plac. in ziua de azi, cu totii ne dorim sa avem cat mai multi bani. Pentru unii, acest lucru este greu deoarece trebuie sa renunte la micile placeri personale.

Interviu cu directorul de resurse umane al Lidl: Cum isi atrage si pastreaza angajatii unul dintre cei mai mari retaileri locali

Cu peste 6. 000 de angajati, care lucreaza in cele 240 de magazine din tara, 4 centre logistice si in sediul central din Bucuresti, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din retailul romanesc. Iar echipa este in crestere anual, cu fiecare.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )