Libnet.ro
UNICEF

00:06

Joburile remote, in topul preferintelor pentru angajatii care cauta loc de munca

Adevărul Adevărul,
Joburile remote, in topul preferintelor pentru angajatii care cauta loc de munca

Joburile care pot fi desfasurate de acasa continua sa fie in topul preferintelor pentru angajatii care cauta un loc de munca. Doar in august, candidatii au efectuat aproape 100. 000 de cautari pentru joburi in care activitatea de zi cu zi poate fi desfasurata de oriunde. continuă pe Adevărul

Romanii continua sa caute joburi care pot fi desfasurate de acasa

Joburile care pot fi desfasurate de acasa continua sa fie in topul preferintelor pentru angajatii care cauta un loc de munca. Doar in august, candidatii au efectuat aproape 100. 000 de cautari pentru joburi in care activitatea de zi cu zi poate fi desfasurata de oriunde, potrivit BestJobs.

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim. Banca nationala a afisat un curs de 4 lei si 84 de bani pentru euro.

Europarlamentarul Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania

Europarlamentarul USR PLUS Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania, in conditiile in care acesta afirma ca multi compatrioti pleaca la munca doar cu o asigurare medicala de turist, care nu le acopera interventii complexe in spitalele nemtesti, conform Agerpres.

Vesti proaste pentru romanii care muncesc in industria auto. Un producator gigant anunta concedieri masive

Un producator gigant de componente auto are vesti proaste pentru mii de angajati. Continental AG, care are in Romania peste 20. 000 de angajati, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume. Se anunta vremuri grele pentru romanii care muncesc in industria auto. Un mare producator .

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Anuntul care schimba totul pentru angajatii de aici

Conform noilor reglementari intrate in vigoare la sfarsitul lunii august, o noua categorie de angajati poate iesi la pensie mai devreme. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani incepand cu data de 24 august , salariatii din sectorul constructiilor de nave care desfasoara o serie de activitati specifice pot iesi anticipat la pensie. in .

Cum poate fi accesat ajutorul de 2.500 lei pentru angajatii care lucreaza in regim de telemunca

Guvernul a promovat recent mai multe masuri prin care sa stimuleze angajatorii sa isi desfasoare activitatea in regim de telemunca pe o perioada mai mare de timp. Una dintre acestea este acordarea unui ajutor de 2. 500 lei per angajat pentru achizitionarea de laptopuri si alte dispozitive, precum si servicii IT necesare pentru munca de acasa.

Firmele vor fi anuntate de Ministerul Muncii despre angajatii care vor iesi la pensie

Ministerul Muncii a inceput sa notifice companiile, prin e-mail, despre acei angajati ai lor care ur.

Anuntul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru persoanele care cer eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta ca incepand de joi nu se mai primesc documente in format fizic de la persoanele care se prezinta la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )