Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania isi gestioneaza cel mai prost banii din intreaga Uniune

Adevărul Adevărul,
Romania isi gestioneaza cel mai prost banii din intreaga Uniune

Datele publicate vineri de Eurostat arata ca tara noastra a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar Uniunea Europeana a avut deficit guvernamental de 0,6% din PIB. continuă pe Adevărul

Bernard Arnault devine al doilea cel mai bogat om din lume

Francezul Bernard Arnault, presedintele grupului de lux LVMH, a devenit al doilea cel mai bogat om din lume, depasindu-l pe cofondatorul Microsoft Bill Gates, dar ramanand in urma altui american, fondatorul Amazon Jeff Bezos, potrivit unor clasamente efectuate de catre revista Forbes si agentia Bloomberg, relateaza AFP.

El Chapo, artist al evadarilor, va fi mutat in cel mai sigur penitenciar din SUA. Cine ii vor fi colegii din inchisoarea din care nu a evadat nimeni

Joaquin Guzman, baronul mexican al drogurilor cunoscut sub porecla de El Chapo, a evadat in trecut din doua inchisori de maxima securitate din Mexic, in unul dintre cazuri printr-un tunel de un kilometru si jumatate. Dar daca autoritatile americane vor face ceea ce intentioneaza, o a treia evadare nu va mai fi posibila, scrie Reuters.

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

La nivelul Uniunii Europene, Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar.

Salariile din Marea Britanie, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 11 ani

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada martie - mai 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate ieri de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Romania, pe primul loc in cel mai trist top: cat de periculos e sa conduci in Europa

Stim cu totii ca Romania sta prost la capitolul drumuri, iar un clasament la nivel european a confirmat inca o data acest lucru. Lipsa de autostrazi se numara printre cele mai mari.

Cele mai falsificate bancnote din Romania si cum deosebesti banii falsi

Banca Nationala Romana BNR) a lansat un raport cu cele mai falsificate bancnote din Romania, anul trecut. Cum deosebesti banii falsi. Infractorii falsifica euro, dolari sau lire sterline,.

Kenya: Cel mai mare parc eolian din Africa

Uhuru Kenyatta, presedintele Kenyei, a inaugurat cel mai mare parc eolian al Africii cu peste 360 de.

O specie extrem de rara de pasari din Noua Zeelanda are cel mai bun sezon de reproducere din ultimele decenii

O specie rara de pasari din Noua Zeelanda, considerata pe cale de disparitie, are parte de cel mai bun sezon de reproducere din ultimii ani, scrie Time.

Ucraina: Partidul lui Volodimir Zelenski cel mai probabil sa castige alegerile parlamentare

Partidul presedintelui Volodimir Zelenski este cel mai probabile sa castige alegerile anticipate, ne.

Fifor: Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aiba contracandidatul lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca lucrul cel mai important pe care trebuie sa il aib.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )