Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele mai falsificate bancnote din Romania si cum deosebesti banii falsi

Playtech Playtech,
Cele mai falsificate bancnote din Romania si cum deosebesti banii falsi

Banca Nationala Romana BNR) a lansat un raport cu cele mai falsificate bancnote din Romania, anul trecut. Cum deosebesti banii falsi. Infractorii falsifica euro, dolari sau lire sterline,. continuă pe Playtech

Cele mai falsificate bancnote din Romania, anul trecut

Falsurile de bancnote romanesti expertizate la BNR au totalizat 5. 902 bucati, anul trecut, in crestere cu 1. 137 bucati +24 la suta fata de anul 2017), se arata in raportul anual al Bancii Nationale a Romaniei.

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

Cum e scoala in Japonia. Cum invata elevii intr-una dintre cele mai stricte tari din lume

Scoala in Japonia este diferita de restul lumii, chiar si fata de cea din statele nordice europene. Asia se remarca printr-un mozaic cultural deosebit, dar toate tarile din Extremul Orient au un lucru in comun: strictetea. Educatia in Japonia este extrem de importanta, asa ca toti copiii trebuie sa invete ce sunt responsabilitatea si respectul .

Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni valabila in urmatoarele doua ore in mai multe localitati din judetele Arad, Bihor si.

Sotia parasita, cheia uneia dintre cele mai mari anchete din istoria politiei britanice. Clujeanul suspectat de crima a fost cautat timp de 6 ani

Una dintre cele mai complexe anchete din istoria politiei din Marea Britanie, in care s-a folosit un numar record de probe ADN, a fost finalizata cu ajutorul sotiei principalului suspect, un tanar care locuieste in Dej. Cristian Sabou 27 de ani) a fost arestat zilele trecute fiind acuzat ca a ucis, in urma cu 6 ani, o artista de 55 de ani din Anglia.

Cum te muti la Digi si prinzi cele mai ieftine abonamente si telefoane

Grupul Digi |RCS-RDS practica cele mai mici tarife din Romania la abonamente. Totodata, are numeroase oferte pentru telefoane cumparate mai ieftin. Cum treci insa de la ce ai tu acum la acest.

FOTO Delta Dunarii in cele mai frumoase ilustrate din trecut. De ce este atat de special taramul de la Marea Neagra

Delta Dunarii s-a numarat dintotdeauna printre cele mai atractive tinuturi ale Romaniei. O arata si nenumaratele ilustrate din anii de comunism, pe care oaspetii Deltei le trimiteau celor dragi.

Cele mai controversate momente din mandatul lui Melescanu la Externe: De la scandalul Ambasadei din Israel, la votul din diaspora si numirile controversate din diplomatie

EXCLUSIV ONLINE Dupa 2 ani si 7 luni in fruntea diplomatiei romanesti, Teodor Melescanu este pe punctul de a-si incheia si cel de-al treilea mandat de ministru de Externe al Romaniei, dupa ce.

Ieri balena, azi sirena: A slabit 60 de kilograme si e de nerecunoscut! Uite cum arata ACUM cea mai invidiata artista din Romania (FOTO)

A avut parte de o transformare spectaculoasa si este de nerecunoscut, dupa ce a slabit 60 de kilograme! RAZVAN SIMION ARUNCA BOMBA ANULUI! DETALII SOCANTE DESPRE DANI OTIL Este vorba de indragita.

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )