Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN 2019 Uniunea Europeana a importat trei milioane de tone de cafea in valoare de 7,5 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2019 Uniunea Europeana a importat trei milioane de tone de cafea in valoare de 7,5 miliarde euro

Uniunea Europeana a importat trei milioane de tone de cafea in 2019, cu 14% mai mult decat in urma cu zece ani, iar valoarea totala a importurilor a fost de 7,5 miliarde euro, arata datele publicate astazi de Eurostat, cu ocazia Zilei Internationale a Cafelei. continuă pe Ziarul Bursa

Ce se arata despre Romania in primul raport al Comisie Europene despre situatia statului de drept in Uniunea Europeana

Comisa Europeana a publicat, astazi, primul sau raport cu privire la situatia statului de drept in Uniunea Europeana. Raportul prezinta evaluarile specifice ale statelor membre si instituie un mecanism suplimentar si cuprinzator privind statul de drept ca piatra de temelie in angajamentul comun al UE si al statelor membre de a consolida statul de drept.

Charles Michel: Uniunea Europeana este inconjurata de un arc de instabilitate

Brexitul face parte dintr-un arc de instabilitate care inconjoara Uniunea Europeana, a declarat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, care plaseaza decizia britanicilor de a iesi din blocul comunitar in aceeasi categorie cu amenintarile provenind din Turcia, Rusia, Libia sau Siria, relateaza Reuters.

Micile firme primesc 550 milioane de euro de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea unei finantari de 550 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a acorda sprijin financiar unui numar de peste 120. 000 de IMM-uri si unor initiative de digitalizare si educatie electronica.

Noi reguli pentru vamile din Uniunea Europeana, stabilite de CE

Astazi, 28 septembrie, Comisia Europeana a lansat un nou plan de actiune privind uniunea vamala, care contine o serie de masuri menite sa creeze conditiile pentru ca vamile UE sa fie mai functionale, mai inovatoare si mai eficiente in urmatorii patru ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )