Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cresterea pensiilor din Romania, pusa la zid de Uniunea Europeana: reprezinta un risc semnificativ

Adevărul Adevărul,
Cresterea pensiilor din Romania, pusa la zid de Uniunea Europeana: reprezinta un risc semnificativ

Noua Lege a pensiilor reprezinta un risc semnificativ la adresa deficitului public in 2020 si in anii urmatori in conditiile in care aceasta contine majorari semnificative ale punctului de pensie in intervalul 2019-2021, arata Comisia Europeana in raportul care contine constatarile misiunii de supraveghere consolidata desfasurata in Romania in 25 septembrie 2019. continuă pe Adevărul

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru .

Orban, mesaj prin care vrea sa linisteasca pensionarii: Le spun bunicilor si parintilor ca avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban le-a transmis, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului National Liberal, bunicilor si parintilor ca guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor si ca nu se va atinge nimeni de pensiile pe care le au. Totodata, Orban a spus ca niciun angajat nu trebuie sa se teama ca este in pericol de a i se scade salariul si va fi finalizat studiul de impact pentru cresterea salariului minim pe economie. Potrivit liderului PNL, deficitul comercial pune presiune pe cursul de schimb si duce la erodarea leului in raport cu euro, proces ce se intampla de cand a venit PSD la guvernare. Seful Executivului a adaugat ca procesul poate fi stopat prin reechilibrarea anumitor factori.

Uniunea Europeana a ajuns la un acord referitor la bugetul anului 2020

Guvernele statelor din Uniunea Europeana, Parlamentul si Comisia Europeana au ajuns luni noaptea la un acord referitor la bugetul anului 2020, care creste cheltuielile pentru combaterea schimbarilor climatice, protectia granitelor UE si infiintarea propriului sistem de sateliti, transmite Reuters.

Statele din Uniunea Europeana sunt impartite privind extinderea Comunitatii catre Est

Tarile din Uniunea Europeana s-au aratat divizate marti in privinta reformei asupra extinderii spre .

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Cristian Tudor Popescu este de parere ca autoritatile din Romania sunt nepasatoare in fata problemelor cu care se confrunta cetatenii. Gazetarul a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile Caracal, Brazi, Baicoi si Timisoara. CTP: Am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani inca ceva dinainte de .

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Irina Scarlat, Revolut: Pregatim un produs pentru firme Salariile vor putea fi incasate direct pe cardul Revolut atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei

Revolut are un produs destinat companiilor- Revolut for Business- dar care nu este prezent inca pe piata din Romania. Lucram la proiectul prin care produsul va fi lansat si la noi, a spus luni intr-o conferinta Irina Scarlat Country Manager Revolut Romania. Ea a mai explicat de ce nu se pot incasa salariile direct in contul de Revolut. Salariile vor putea fi platite direct pe carduri Revolut de catre angajatori atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei. in momentul de fata Romania si Bulgaria sunt singurele tari din UE care nu permit efectuarea de transferuri cross-broder in alte monede, a explicat Scarlat.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania, finantata din fonduri europene

Imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania ar urma sa fie finantata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014 - 2020, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )