Libnet.ro
UNICEF

19:30

CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Playtech Playtech,
CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Cristian Tudor Popescu este de parere ca autoritatile din Romania sunt nepasatoare in fata problemelor cu care se confrunta cetatenii. Gazetarul a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile Caracal, Brazi, Baicoi si Timisoara. CTP: Am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani inca ceva dinainte de . continuă pe Playtech

Digi24: CTP, dupa cazul din Timisoara- De la viermii de pe vremea lui Ceausescu, am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani

Nu avem lege, aceasta este scuza perfecta a autoritatilor, a spus la Digi24 Cristian Tudor Popescu care a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile de la Timisoara, Caracal, Brazi, Baicoi.

Cristian Tudor Popescu, reactie furibunda dupa tragedia din blocul mortii din Timisoara: Suntem un soi de sobolani!

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a reactionat vehement la tragedia petrecuta intr-un bloc din Timisoara. Mi-a foarte mult verbul folosit de insul de la Ambulanta: .

Ecaterina Andronescu a reactionat dupa tragedia de la Timisoara. Una dintre substantele ucigase rezista 80 de zile!

Ecaterina Andronescu a reactionat dupa tragedia de la Timisoara, unde doi copii si un adult si-au pierdut viata dupa ce s-au intoxicat. Fostul ministru al Educatiei, profesor de chimie la baza, a spus ca.

Prima reactie a primarului Robu dupa tragedia de la Timisoara: Oameni fara o minima constiinta incearca sa puncteze politic

Primarul Nicolae Robu a avut o prima reactie dupa tragedia de la Timisoara, unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei. intr-o postare pe Facebook, Robu transmite condoleante familiilor, cere pedepsirea drastica a vinovatilor si ii inteapa pe cei fara o minima constiinta.

Anuntul lui Ludovic Orban dupa tragedia de la Timisoara

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat luni ca, imediat dupa ce a aflat despre tragedia de la Timisoara, unde doi copii si o femeie si-au pierdut viata in urma unei dezinsectii, a luat legatura cu ministrul de.

Primarul Nicolae Robu, dupa tragedia de la Timisoara: Firma nu a solicitat niciodata acord de functionare

Primarul Nicolae Robu a declarat, marti, ca firma de deratizare care a efectuat acest serviciu in blocul de pe strada Moritei nr. 8 din Timisoara nu a cerut niciodata vreun aviz de functionare de la primarie,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )