Libnet.ro
UNICEF

11:30

Doua dintre regiunile cele mai specializate in agricultura din UE sunt in Romania

Adevărul Adevărul,
Doua dintre regiunile cele mai specializate in agricultura din UE sunt in Romania

Regiunea Ileia de pe coasta de vest a Greciei este regiunea cea mai specializata in agricultura, silvicultura si pescuit din Uniunea Europeana, in conditiile in care in anul 2017 o cota de 24,3% din valoarea adaugata bruta creata in Ileia a venit din cultivarea porumbului, tomatelor si altor fructe si legume, precum si din cresterea animalelor si pescuit, arata datele publicate luni de Eurostat, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Doua regiuni din Romania sunt printre cele mai performante in agricultura, la nivelul UE

Conform datelor publicate de Eurostat, doua dintre judetele Romaniei sunt printre regiunile din UE c.

Presedintele Belarusului recomanda hocheiul, vodka si banya - o sauna traditionala - drept cele mai bune leacuri impotriva coronavirusului

In timp ce mai toate tarile isi inchid granitele si iau masuri extreme in incercarea de stopa raspandirea coronavirusului, unele dintre cele mai represive societati din fosta Uniune Sovietica isi desfasoara activitatea ca de obicei, iar liderii lor prescriu remedii neobisnuite pentru noul virus, relateaza CNN.

Americanii se pregatesc sa traiasca cea mai tragica saptamana din cauza COVID-19

Americanii se pregatesc sa traiasca una dintre cele mai triste saptamani din viata lor, au avertiz.

A murit Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul

Cantaretul american Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul, caruia ii datoram melodii precum Aint No Sunshine sau Lean On Me, a murit in urma unor complicatii cardiace, la varsta de 81 de ani, a anuntat vineri familia sa, potrivit AFP.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Vanzarile de masini noi in Europa au scazut cu peste 7% in primele doua luni ale anului. Au fost comandate aproximativ 2,2 milioane de unitati, nivel similar cu cel inregistrat in urma cu cinci ani. Peisajul negativ se reflecta si in top 10 cele mai.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

DANIEL VINEREAN, DB DAVID SI BAIAS: Trei lectii de invatat din cele mai recente amenzi aplicate de ANSPDCP

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a aplicat, in ultimele doua saptamani, un val de amenzi pentru nerespectarea prevederilor legale incidente in materia protectiei datelor, anunta Daniel Vinerean, Senior Associate D and B David si Baias.

CORONAVIRUS |Tarile din lume cu cele mai putine cazuri. Cum au reusit

Pana in prezent. aproape 1,3 milioane de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume. Dintre acestea, peste 45. 800 de cazuri sunt critice, in timp ce 70. 000 de oameni si-au pierdut viata la.

De asemenea sau deasemenea - cum este corect? Cele mai frecvente sintagme care ii pun in dificultate pe romani

Neglijenta si necunoasterea normelor determina frecvent greseli de scriere a unoradverbesi a unorsintagme omofone, unele dintre ele devenind automatisme.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )