Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emil Boc a fost validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Emil Boc a fost validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Colegiul Director Judetean al PNL Cluj a validat ieri candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca in cadrul alegerilor locale din acest an. Nu am nicio emotie in privinta sa, deoarece faptele vorbesc, a afirmat presedintele PNL Cluj Daniel Buda. continuă pe Adevărul

Emil Boc va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Cluj

Candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale a fost validata de Colegiul Director Judetean al Partidului National Liberal Cluj.

Alegeri locale 2020. Emil Boc, validat de PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Alegeri locale 2020. Actualul primar al Clujului, Emil Boc, a fost validat de PNL pentru a candida la un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca.

Emil Boc intra din nou in cursa electorala pentru Primaria Cluj-Napoca: Candidatura sa, validata de PNL

Emil Boc va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. PNL Cluj a validat, in sedinta de vineri, candidatura actualului edil, potrivit presei locale. Astfel, Boc va intra in cursa.

Mii de studenti ieseni refuza un nou mandat de rector pentru Tudorel Toader. La registratura UAIC a fost depusa o petitie cu peste 30.000 de semnaturi

Rectorul Universitatii iesene Alexandru Ioan Cuza,Tudorel Toader, este contestat de peste 30. 000 de persoane, prin intermediul unei petitii care a fost depusa la registratura institutiei universitare.

Informatii din ancheta accidentului din Constanta, unde un fost prefect PNL a fost implicat. Barbatul avea o alcoolemie record

Apar informatii bomba din ancheta accidentului in care a fost implicat fostul prefect liberal de Constanta. Surse apropiate dosarului spun ca acesta avea o alcoolemie de 2. 40 in sange in momentul in care a omorat un om cu masina. Procurorii au propus arestarea preventiva a politicianului.

Rares Bogdan, abandonat de Klaus Iohannis. Orban alege candidatul PNL pentru Capitala

Presedintele Klaus Ioahnnis nu vrea sa se implice in alegerea candidatului PNL la Primaria Capitalei, lasand acest lucru in seama partidului.

Jocurile care strica planul PNL pentru anticipate. Cum poate PSD sa prelungeasca aceasta criza pana in toamna

Sunt negocieri la sange zilele acestea, inaintea votului de investitura al Guvernului Orban II. PNL este in fierbere din cauza anuntului PSD ca nu va asigura cvorum la sedinta, asa ca liberalii discuta om cu om pentru a avea 233 de parlamentari in sala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )