Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eugen Tomac: PMP sustine alegerile anticipate cu cateva conditii esentiale, prevazute in Protocolul cu PNL

B1 B1,
Eugen Tomac: PMP sustine alegerile anticipate cu cateva conditii esentiale, prevazute in Protocolul cu PNL

Eugen Tomac a reiterat, vineri, ca PMP sustine alegerile anticipate, dar cu conditiile prevazute in Protocolul semnat cu PNL inainte de investirea Guvernului Orban. PMP-ul sustine alegerile anticipate, dar. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP): Fara o Romanie intreaga, nici UE nu este intreaga Eurodeputatul, declaratii despre o zi cruciala pentru viitorul blocului comunitar (VIDEO)

Fara o Romanie intreaga, nici Uniunea Europeana nu este intreaga, a afirmat eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, care a precizat ca, miercuri, acorda unul dintre cele mai importante voturi din.

Presedintele PMP Eugen Tomac anunta ca partidul sustine alegeri anticipate

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca parlamentarii PMP sustin organizarea de alegeri anticipate cu cateva conditii esentiale, acestea fiind reducerea numarului parlamentarilor la 300 si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Eugen Tomac: Obiectivul PMP pentru alegerile locale este un scor de peste 10%. Vom rade toti presedintii care nu inteleg ca politica se face pe voturi

Eugen Tomac a declarat, vineri, la Colegiul National al PMP de la Sinaia, ca urmatorul obiectiv al PMP este este sa obtina un scor de peste 10% la alegerile locale. Tomac a precizat ca va rade toti.

Ion Cristoiu, scenariu sumbru: Alegerile anticipate sunt moartea acestui partid

Ion Cristoiu a anuntat ca, daca alegerile anticipate vor fi organizate in luna martie, USR va primi o lovitura dura, pentru ca nu vor reusi sa mobilizeze electoratul la vot. Daca anticipatele se.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate sunt o solutie buna! Ce isi propune presedintele pentru al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca alegerile anticipate sunt o solutie buna. Alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la alegerile anticipate. insa acum este.

Ciolos spune ca a discutat cu Orban despre alegerile anticipate: I-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca a discutat cu premierul Ludovic Orban despre alegerile anticipate. incerca sa-mi explice ca e un lucru greu de realizat, insa i-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie, afirma Ciolos.

Presedintele Iohannis: Alegerile anticipate, o solutie buna si dezirabila. Sa asteptam, totusi, sa se termine reasezarile din partide (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la ea. Cu toate acestea, seful statului spune ca trebuie sa avem un pic de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )