Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ciolos spune ca a discutat cu Orban despre alegerile anticipate: I-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie

Adevărul Adevărul,
Ciolos spune ca a discutat cu Orban despre alegerile anticipate: I-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca a discutat cu premierul Ludovic Orban despre alegerile anticipate. incerca sa-mi explice ca e un lucru greu de realizat, insa i-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie, afirma Ciolos. continuă pe Adevărul

Ce spune Ludovic Orban despre revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, faptul ca PNL va sustine in Parlament revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, in conditiile in care exista in procedura legislativa un proiect al USR pentru modificarea legii privind alegerea autoritatilor locale.

Ion Cristoiu, scenariu sumbru: Alegerile anticipate sunt moartea acestui partid

Ion Cristoiu a anuntat ca, daca alegerile anticipate vor fi organizate in luna martie, USR va primi o lovitura dura, pentru ca nu vor reusi sa mobilizeze electoratul la vot. Daca anticipatele se.

Ciolos, dupa discutia cu Orban: Am vorbit de anticipate. I-am zis ca agonia nu poate fi prelungita

Dacian Ciolos a afirmat ca a discutat, vineri, cu Ludovic Orban despre alegerile anticipate si ca i-a explicat acestuia ca agonia nu mai poate fi prelungita. PLUS va urmari cu atentie cum va elimina Guvernul Orban Legea recursului compensatoriu, a adaugat Ciolos.

Ludovic Orban, despre candidat unic al partidelor de dreapta la alegerile locale: Este prematur sa abordam subiectul

Ludovic Orban a afirmat, marti, ca a discutat cu Dan Barna despre alegerile locale, insa e prea devreme pentru a aborda subiectul referitor la un candidat unic al partidelor de dreapta pentru acest scrutin electoral.

Eugen Tomac: PMP sustine alegerile anticipate cu cateva conditii esentiale, prevazute in Protocolul cu PNL

Eugen Tomac a reiterat, vineri, ca PMP sustine alegerile anticipate, dar cu conditiile prevazute in Protocolul semnat cu PNL inainte de investirea Guvernului Orban. PMP-ul sustine alegerile anticipate, dar.

Presedintele Iohannis: Alegerile anticipate, o solutie buna si dezirabila. Sa asteptam, totusi, sa se termine reasezarile din partide (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la ea. Cu toate acestea, seful statului spune ca trebuie sa avem un pic de.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate sunt o solutie buna! Ce isi propune presedintele pentru al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca alegerile anticipate sunt o solutie buna. Alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la alegerile anticipate. insa acum este.

Ce spune Florin Piersic despre starea lui de sanatate. S-a spus ca sunt desfigurat

Fanii actorului si-au pus intrebari despre starea de sanatate a lui, asa ca Florin Piersic a venit ca clarifice zvonurile vehiculate de gurile rele. Cum se simte acesta si care este verdictul medicilor in ceea ce-l priveste? Florin Piersic, despre starea sa de sanatate Florin Piersic a facut dezvaluiri mult asteptate despre starea sa de .

Ce spune ministrul Finantelor despre controversata OUG 114: Sunt vesti bune

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Finantelor Publice, Florin.

Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor de la Interne si Transporturi sa ia masuri pentru a urgenta interventia in urma esuarii in Portul Midia a navei care transporta oi vii, subliniind ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )