Libnet.ro
UNICEF

15:00

Explozie la o scoala din Mures: Doi copii au fost raniti

Antena3 Antena3,
Explozie la o scoala din Mures: Doi copii au fost raniti

O explozie s-a produs, miercuri dimineata, la scoala din Voiniceni, judetul Mures, doi copii fiind raniti. 70 de elevi si 7 profesori au fost evacuati. Explozia s-a produs cel mai probabil din cauza unei a. continuă pe Antena3

Explozie la o scoala din Mures: Doi copii au fost raniti

O explozie s-a produs, miercuri dimineata, la scoala din Voiniceni, judetul Mures, doi copii fiind raniti. 70 de elevi si 7 profesori au fost evacuati. Explozia s-a produs cel mai probabil din cauza unei a.

UPDATE Explozie la o scoala din Mures, doi raniti, 70 de elevi evacuati

O explozie a avut loc la o scoala din Mures, doua persoane fiind ranite, transmite Mediafax. De asemenea, 70 de elevi au fost evacuati, la fel si 7 profesori.

Explozie intr-o scoala din judetul Mures. Doua persoane au fost ranite

O explozie a avut loc miercuri dimineata, intr-o scoala din localitatea Voiniceni, judetul Mures, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze. Doua persoane au fost ranite, dintre care si un elev.

VIDEO Un fugar urmarit in trafic a izbit masina Politiei: doi subofiteri au fost raniti

Doi politisti din Bihor au fost raniti, marti noaptea, in timp ce urmareau un fugar in trafic, pe DN79, in localitatea Inand. Tanarul nu avea permis si, incercand sa scape de barajul de pe sosea, a intors, izbind autospeciala politistilor.

Caz SOCANT in Bihor! Doi politisti au fost raniti de un sofer fugar care nu detinea permis de conducere

Doi politisti din Bihor au fost raniti, in noaptea de marti spre miercuri, de un sofer, in varsta de 23 de ani, care a fugit de la locul accidentului. Soferul a fugit de un echipaj al Politiei care a vrut.

A ramas vaduva, a fost diagnostica cu cancer si si-a crescut singura cei doi copii! Dupa un sir de tragedii, o cunsocuta actrita din Romania a gasit puterea de a-si reface viata (FOTO)

Actrita Bianca Sarbu a gasit puterea de a zambi din nou! Viata tinerei este demna de film. Diagnosticata cu cancer, vaduva, mama singura pentru doi copii, Bianca Sarbu nu s-a lasat.

Un om a murit si alti 11 au fost raniti dupa ce schelele de pe hotelul Ritz din Madrid s-au prabusit

Un om a murit si alti 11 au fost raniti, dupa ce schelele de pe hotelul Ritz din Madrid s-au prabusit, constructia aflandu-se in proces de renovare, conform BBC.

Un om a murit si alti 11 au fost raniti dupa ce schelele de pe Hotelul Ritz din Madrid s-au prabusit

Un om a murit si alti 11 au fost raniti, dupa ce schelele de pe Hotelul Ritz din Madrid s-au prabusit, constructia aflandu-se in proces de renovare, conform BBC.

Incident grav la o scoala din Constanta. Un copil a cazut de la etaj

Incident grav la o scoala din Constanta. Un copil, in varsta de 11 ani, a cazut de la etajul 2 al scolii. Baiatul, in stare grava,a fost preluat de o ambulanta si dus la.

Caz incredibil intr-o scoala din Dolj. Un elev si-a rupt piciorul pe terenul de sport. Este o miriste, nu baza sportiva

Caz incredibil intr-o scoala din judetul Dolj. Un elev si-a fracturat piciorul in timpul orei de sport, tinuta in aer liber, pe un teren plin de gropi. Directorul scolii recunoaste ca terenul nu este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )