Libnet.ro
UNICEF

08:00

Femei lovite de o masina ricosata in urma unui accident rutier, la Tisau

Adevărul Adevărul,
Femei lovite de o masina ricosata in urma unui accident rutier, la Tisau

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care sunt implicate doua masini. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul judetean 100H, in zona localitatii Tisau. continuă pe Adevărul

Botosani: Femeie decedata in urma unui accident rutier

O femeie a decedat, sambata, in urma unui accident rutier produs pe raza localitatii Burlesti din ju.

Sase persoane ranite, dintre care una in stare grava, in urma unui accident rutier provocat de o depasire neregulamentara

Circulatia rutiera a fost blocata aproape o ora pe un drum judetean intre localitatile galatene Schela si Smardan dupa producerea unui accident rutier soldat cu mai multe persoane ranite.

O femeie care conducea o trotineta electrica a murit in urma unui accident

O femeie care circula cu o trotineta electrica nesemnalizata a fost decapitata de un sofer.

Seful IPJ Contanta, implicat intr-un accident rutier

Seful Inspectoratului de Politiei Judetean IPJ) Constanta, comisarul-sef Constantin Dancu, in varsta de 58 de ani a fost victima unui accident de circulatie, sambata dupa-amiaza, in timp ce circula cu.

ALERTA! Seful IPJ Constanta, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER! Detalii de ULTIM MOMENT

Constantin Dancu, inspectorul sef al IPJ Constanta, a fost implicat intr-un accident rutier, potrivit a1. ro. Acesta isi conducea motocicleta, in Mangalia, pe cand a intrat in coliziune cu un autoturism condus de.

ACCIDENT RUTIER in Resita. Un barbat si-a facut masina ZOB chiar in ZIUA NUNTII! Autoturismul s-a transformat intr-un MORMAN DE FIARE

Un barbat din Resita si-a distrus iremediabil masina, chiar in ziua propriei nunti, dupa ce s-a angajat in ceea ce a parut a fi o cursa cu un alt nuntas, potrivit dig24. ro.

Accident rutier cu sase victime pe A1. Traficul a fost oprit pentru aterizarea elicopterului SMURD

In accident a fost implicata o singura masina, inmatriculata in judetul Sibiu. Printre victime se afla si doi copii gemeni de aproximativ 2 ani.

Revolta unui politist aflat la locul unui accident: Ce suflet ai tu, animal biped, sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii?

Un politist si-a manifestat revolta fata de modul in care au reactionat martorii la un grav accident rutier care a avut loc joi si in care au fost implicati doi copii mici. El a scris pe Facebook ca 80% din cei prezenti au scos telefoanele pentru a filma intreaga scena si doar 20% au sarit sa acorde primul ajutor.

ACCIDENT TERIBIL in Botosani. Detalii de ULTIM MOMENT

O femeie a decedat, sambata, din cauza unui accident rutier, care s-a produs pe raza localitatii Burlesti din judetul Botosani, a declarat Maria Carp, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie.

Comandantul IPJ Constanta, implicat intr-un accident rutier. Ce spune Politia despre eveniment

Accidentul rutier s-a produs in municipiul Mangalia. Inspectorul sef conducea o motocicleta si se afla in timpul liber.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )