Libnet.ro
UNICEF

07:00

Revolta unui politist aflat la locul unui accident: Ce suflet ai tu, animal biped, sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii?

Adevărul Adevărul,
Revolta unui politist aflat la locul unui accident: Ce suflet ai tu, animal biped, sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii?

Un politist si-a manifestat revolta fata de modul in care au reactionat martorii la un grav accident rutier care a avut loc joi si in care au fost implicati doi copii mici. El a scris pe Facebook ca 80% din cei prezenti au scos telefoanele pentru a filma intreaga scena si doar 20% au sarit sa acorde primul ajutor. continuă pe Adevărul

Revolta unui politist dupa un accident pe autostrada: Ce suflet ai tu, animal biped, sa scoti telefonul din buzunar si sa filmezi ca o javra suferinta a doi copii mici?

Un politist din cadrul Biroului de Politie Autostrada A1 Bucuresti - Ramnicu Valcea a postat vineri pe Facebook o intamplare care l-a marcat profund, referitoare la reactia romanilor cand sunt pusi in fata gestionarii unei probleme, in cazul de fata un accident rutier.

Reactia unui politist, virala pe internet: Ba romanule, ce suflet ai?

Un politist de la Biroul de Politie Autostrada A1 Bucuresti-Ramnicu Valcea a avut o reactie dura pe internet, dupa ce a ajuns la un accident, iar martorii in loc sa ajute victimele si-au scos telefoanele sa.

Mesajul unui politist, pentru cei care au asistat la un accident rutier grav

Un politist de la Biroul de Politie Autostrada A1 Bucuresti-Ramnicu Valcea transmite un mesaj dur ce.

Caz socant in Galati. Un politist aflat in concediu, batut mar din cauza cazului Caracal

Un politist din Bucuresti, aflat in concediu, a fost atacat de doi indivizi in Tecuci, judetul Galati. Se pare ca agresorii i-ar fi reprosat barbatului modul in care a intervenit Politia in cazul Caracal.

Politist aflat in concediu, lovit salbatic cu pumnii si picioarele de doi indivizi care i-ar fi reprosat modul in care Politia s-a ocupat de cazul Caracal

Un barbat de 34 de ani, politist in Bucuresti, a fost batut crunt de doi barbati, dupa ce au aruncat in masina acestuia cu un obiect. A fost nevoie de interventia mascatilor pentru a-i imobiliza pe agresori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )