Libnet.ro
UNICEF

00:06

Fenomen fascinant in Statele Unite. O cascada a luat foc la asfintit, apoi totul a revenit la normal in doar doua minute - Galerie FOTO

Antena3 Antena3,
Fenomen fascinant in Statele Unite. O cascada a luat foc la asfintit, apoi totul a revenit la normal in doar doua minute - Galerie FOTO

Un fenomen extrem de rar a putut fi admirat in SUA. Lumina rosiatica a soarelui a facut sa para ca apa unei cascade s-a transformat in flacari, intr-un parc national din California. Iluzia optica a. continuă pe Antena3

Femeie imobilizata din cauza bolii, transportata la spital dupa ce patul i-a luat foc de la o tigara

O fosta asistenta medicala din Iasi, imobolizata la pat in urma unui accident vascular cerebral, a ajuns la spital cu arsuri pe piept si gat dupa ce patura cu care era invelita a luat foc.

ALERTA in centrul Capitalei. O masina a luat foc in apropiere de Guvern (VIDEO)

O masina tip dubita a luat foc, marti, in centrul Capitalei, pe bulevardul Lascar Catargiu, intre Piata Romana si Piata Victoriei. Primii politisti ajunsi la fata locului au fost cei de la Sectia 1,.

MEMORANDUMURI DE INTELEGERE Statele Unite si China se apropie de un acord comercial

Statele Unite si China au inceput sa contureze angajamentele de principiu ale celor doua parti cu privire la cele mai dificile subiecte ale negocierilor comerciale, acest pas marcand cel mai important progres de pana in prezent in demersul de rezolvare a razboiului comercial dintre cele mai mari doua economii ale lumii, potrivit unor surse care au detaliat negocierile pentru Reuters.

Statele Unite, acuzate de IPOCRIZIE cu privire la tehnologia nucleara

Nici drepturile omului sinici programul nuclear nu au fost adevarateleingrijorariale Statelor Unite, care si-au aratat ipocrizia atunci cand au luat in calcul vanzarea de tehnologie nucleara.

Razboi comercial cu Statele Unite: Europa este gata sa riposteze

Potrivit unei surse de la Bruxelles, lista taxelor de reechilibrare este deja pregatita daca Trump nu-si va tine cuvantul. Vom avea consultari publice in statele membre inainte de aplicarea acestora. Presedintele american are acum la dispozitie 90 de zile pentru a-si lua decizia pe baza articolului 232 din Legea Comertului datand din1962, invocata in cazul unei amenintari la adresa securitatii nationale. Un pretext pur protectionist, potrivit Le Point, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )