Libnet.ro
UNICEF

18:00

Franta repatriaza din Siria mai multi copii orfani si izolati de jihadisti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta repatriaza din Siria mai multi copii orfani si izolati de jihadisti

Franta a repatriat astazi, din Siria, cinci copii de jihadisti - orfani si izolati, in varsta de pana in cinci ani -, din tabere situate in nord-estul Siriei, a anuntat Quai d 'Orsay. continuă pe Ziarul Bursa

Atac armat la o scoala din Brazilia. Mai multi elevi au murit

Cel putin cinci elevi au fost ucisi la o scoala din Brazilia, aflata in statul Sao Paulo, declara politia. Un adult a fost ucis, de asemenea, in atac Din primele informatii, doi adolescenti inarmati.

HOROSCOP WEEKEND. Taurii petrec timp cu prietenii, Varsatorii gasesc solutia sa aiba mai multi bani

Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend. Berbec Ai o stare de spirit buna. Te bucuri de timpul liber si te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o de mult timp. in acest weekend prefer.

Cum actiona Serviciul D din cadrul fostei Securitati. Cei mai multi angajati nu stiau de camera secreta in care se desfasura practic totul

Dezinformare. Acest fost serviciu al DSS fosta Securitate) avea rolul de a lansa informatii false in opinia publica. Acest serviciu era vital pentru orice Securitate din Europa rasariteana deoarece:demoraliza.

Mai multi PROCURORI si JUDECATORI ies din sistemul de Justitie. Iohannis, mesaj de ULTIM MOMENT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, mai multe decrete de iesire din sistem a mai multor judecatori si procurori. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr.

Tot mai multi romani, in pericol la locul de munca! Ce avertizeaza specialistii

Petrecem mai mult timp la serviciu decat acasa, plecam dimineata si ne intoarcem seara. Uneori, orele petrecute la locul de munca ajung sa ne imbolnavesca, fie din cauza stresului, al sedentarismului sau al ac.

Senatorul USR Dan Lungu: Bani mai multi pentru personalitatile culturale, sportive si stiintifice (VIDEO)

Dupa interventia reusita din 2017, senatorul USR Dan Lungu revine cu problema corelarii indemnizatiilor de merit ale personalitatilor din domeniul artei, stiintei si sportului cu salariul minim brut. in urma.

Simona Halep are probleme serioase cu proprietatile de pe Nordului! Cum au ajuns casele sale din cea mai scumpa zona a Capitalei motiv de scandal

Simona Halep are probleme serioase legate de proprietatile pe care le detine pe soseaua Nordului, o zona rezidentiala de lux din Bucuresti cunoscuta mai ales pentru Cartierul Francez, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )