Libnet.ro
UNICEF

17:15

HALUCINANT! Un calugar cu alcoolemie RECORD a provocat un GRAV accident rutier in Valea Calugareasca

B1 B1,
HALUCINANT! Un calugar cu alcoolemie RECORD a provocat un GRAV accident rutier in Valea Calugareasca

Un calugar din Maramures, care avea o alcoolemie de 1,77 mgl alcool pur in aerul expirat, a provocat un accident rutier, miercuri, in Valea Calugareasca, Prahova. Barbatul nu a pastrat distanta. continuă pe B1

Care este starea lui Kevin Hart, operat dupa ce a suferit un grav accident rutier. Dwayne Johnson: E norocos, putea fi mult mai rau

Actorul american Dwayne Johnson 47 de ani) a vorbit despre starea de sanatate a comediantului american Kevin Hart 40 de ani), care a fost implicat, la inceputul lunii septembrie, intr-un grav accident rutier.

Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces.

GRAV accident rutier in Brasov! Ce s-a intamplat...

Un accident rutier a avut loc, luni, la Ghimbav, in Brasov, trei TIR-uri fiind distruse.

Accident rutier grav pe DN 56, la iesirea din Radovan

Un copil de cinci ani a murit si unul de 12 ani a fost grav ranit intr-un accident rutier care a avu.

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala.

Mister in jurul unui accident rutier produs in Alba in urma cu 10 ani. Una dintre victime nu a fost, inca, identificata

Un accident rutier produs in urma cu 10 ani, soldat cu decesul a doua persoane, nu a fost rezolvat integral pana acum. Politistii au reusit sa identifice doar una dintre cele doua persoane care au murit carbonizate in accident.

Fiul lui Gino Iorgulescu a comis un grav accident de circulatie

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost autorul unui grav accident de circulatie, in Bucuresti, in dimineata zilei de duminica.

Record de soferi beti surprinsi de politisti in trafic. Un conducator auto aflat in aproape in coma alcoolica a provocat un accident rutier

In urma unor controale in trafic10 conducatori auto, cu varsta cuprinsa intre 20 si 52 de ani, sunt cercetati penal pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce politistii rutieri au constatat, in urma unor controale in trafic, ca s-au urcat bauti la volan.

Promisiunea familiei Iorgulescu pentru copiii tanarului mort in accidentul provocat de fiul presedintelui LPF

Mario Iorgulescu, fiul presedinteluiLigii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a provocatsambata spre duminica un grav accident rutier, in urma caruia a decedat un tanar de 24 de ani.

Grav accident rutier pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti. O persoana a ajuns la spital

In seara zilei de miercuri un accident destul de grav a avut loc pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti. Un motociclist s-a ciocnit de o masina. Barbatul in varsta de 35 de ani aflat pe motocicleta a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )