Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rusia se pregateste de un razboi mondial: care sunt argumentele expertilor suedezi

Playtech Playtech,
Rusia se pregateste de un razboi mondial: care sunt argumentele expertilor suedezi

In ultimii 10 ani, Rusia nu a facut decat sa se pregateasca pentru un razboi la scara larga. in urma stirilor din ultima perioada, trendul este evident pentru oricine, dar un grup de experti militari suedezi au analizat situatia mai atent. Agentia Suedeza pentru Cercetare in Aparare a publicat de curand un studiu terifiant vizavi [] . continuă pe Playtech

Digi 24: Suedezii au ajuns la concluzia ca Rusia se pregateste de un razboi mondial. Care sunt inamicii vizati de rusi

Manevrele militare rusesti din ultimul deceniu arata ca Moscova se pregateste de un razboi mondial. E concluzia Agentiei suedeze pentru Cercetare in Aparare, o agentie guvernamentala care tine de Ministerul Apararii din Suedia.

RUSIA se pregateste de un RAZBOI MONDIAL! Avertismentul SUEDIEI

Agentia suedeza pentru Cercetare in Aparare a ajuns la concluzia ca Rusia se pregateste de un razboi mondial. Manevrele militare rusesti din ultimul deceniu arata ca Moscova isi antreneaza armata pentru.

Pretextul izbucnirii Primului Razboi Mondial. Lovitura norocoasa a unui copil de taran bosniac a aruncat lumea in aer

La inceputul secolului XX, Europa era ca un butoi cu pulbere. Tensiunile acumulate intre marile puteri dar si dorinta de hegemonie a Germaniei erau gata sa arunce lumea in aer. Scanteia a fost produsa de un student nationalist care a oferit fara sa vrea pretextul necesar izbucnirii Primului Razboi Mondial.

Cum si-au salvat polonezii tezaurul, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Au fost mai isteti decat romanii

La 1 septembrie 1939, prin atacul Germaniei asupra Poloniei, incepea Al Doilea Razboi Mondial. in ciuda efortului militar, Polonia a fost invinsa pana la sfarsitul lunii, decisiva fiind invazia sovietica.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Utile: Care sunt cele mai bune idei de vacanta pentru februarie; Trucuri pentru ncarcare rapida la orice telefon; Singuratatea, mai daunatoare sanatatii dect obezitatea

Ceaiul care te ajuta sa renunti definitiv la fumat. Secretul renuntarii definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. 15 obiceiuri care te protejeaza de cancer. O specialista in nutritie ne arata ce obiceiuri alimentare ne ajuta sa prevenim aparitia cancerului.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu pot sa uite daca le-ai tradat

Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar razbunarea lor este de-a dreptul.

HOROSCOP. Care sunt cele mai instabile zodii? Racii sunt afectati de fazele Lunii, Sagetatorii au schimbari de dispozitie

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Daca esti un semn de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )