Libnet.ro
UNICEF

00:06

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un . continuă pe Playtech

Alegeri Locale 2020. Cand apar primele rezultate EXIT-POLL

Cel mai asteptat moment al alegerilor locale ce se desfasoara astazi este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Astfel, noi va vom tine la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei, pentru ca dvs. sa stiti in timp util cum stau lucrurile. Pentru alegerile din acest an, trei .

Alegeri locale 2020. Cum voteaza persoanele infectate cu coronavirus

Persoanele care sunt infectate cu coronavirus si vor sa voteze la alegerile locale din 27 septembrie cu ajutorul urnei mobile trebuie sa prezinte, in afara de cerere, si un document din care sa rezulte diagnosticul, informeaza Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Alegeri locale 2020: Cazul in care, desi s-au aplicat mai multe stampile pe el, buletinul de vot este valid Care buletine de vot sunt considerate valide si care nule

Cetatenii care se vor prezenta la vot duminica trebuie sa aplice stampila cu mentiunea Votat in patrulaterul care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului pentru care isi exprima optiunea.

Gabriela Firea, primul votant din sectia la care a mers. Cei importanti sunt oamenii. De maine, tot la munca

Alegeri locale 2020. Primarul general al Capitalei a votat, Gabriela Firea, duminica dimineata, inca de la prima ora, atunci cand s-au deschis urnele.

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Galati - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Ionut Pucheanu PSD, foto), primarul in functie la Galati, si-a pastrat mandatul dupa alegerile de duminica.

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

Alegeri locale 2020. Candidatii care sunt in cursa pentru functia de primar in cele mai importante orase din Prahova

Opt candidati isi disputa fotoliul de primar al municipiului Ploiesti la alegerile locale din septembrie 2020. Pe lista se regasesc doi fosti primari ai Ploiestiului, dar nu si primarul in functie.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 8:00

Alegerile locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control in ceea ce priveste pandemia de COVID-19. Cand se deschid sectiile si care sunt documentele de care ai nevoie pentru a-ti exercita dreptul la vot, afli in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cand incepe votarea Alegerile locale 2020 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )